Öğrenciler Güzel Sanatlar Fakültesi yetenek sınavına hazırlanıyor

Öğrenciler Güzel Sanatlar Fakültesi yetenek sınavına hazırlanıyor

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü yetenek sınavına hazırlanmak istenen öğrencilere İÇPAL resim kursunu açarak destek verdi. Hzırlanan öğrenciler ikl aya aşkın bir süredir displinli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. 

İÇPAL Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü yetenek sınavına açtığı resim kursu ile disiplinli bir şekilde hazırlanıyorlar. Okulun konferans salonunda açılan kursta dersleri  Görsel Santlar Öğretmeni Arda Aydoğan veriyor. Aydoğan 8 öğrencisi olduğunu ve öğrencilerinin çok yetenekli olduklarını ifade ederken şu açıklamalara yer verdi."Her bir öğrencimizle tek tek görüşmeler yaparak, öğrencinin başarısına, karakterine uygun konuyu hazırlayarak,  öğrencilerimizi birebir takip eder ve derslere devam ve devamsızlıklarını gün içerisinde değerlendirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.. Böylelikle gençlerimizi yetenek sınavları maratonuna sıkı bir şekilde hazırlamış oluyoruz. Öğrencilerimiz bu disiplinli takibimize karşı olumlu tepki verdiler.Öğrencilerimizin derse katılımını sağlamakla birlikte , ev ödevi  veriliyor ve ödev  takip  çizelgesiyle listeden  günlük  ve haftalık  olarak ödev takibi yapıyoruz.. Böylece öğrencilerimizin daha hızlı yol alması sağlamış oluyoruz. Eğitimin başında Okul Müdürümüz Fadıl Abay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit yürütüğüm kurs çalışmalarıma destek oldular. Okullar kapanınca Güzel Santlar fakültesi yetenek kursumuza ara vermeden devam ettik. Bu çok önemlidir. Bu nedenle kendilerine verdiği destekten dolayı müdürlerimize teşekkür ediyorum.". dedi.

İÇPAL Okul Müdürü Fadıl Abay resim yeteneği olan öğrencilerimizi Güzel Sanat Fakültesine hazırlayarak yeteneklerini akademik bir boyuta taşımak istediklerini ifade edereken şu açıklamayı yaptı." Resim yeteneği olan öğrencilerimizi okul öğretmenimiz Arda Aydoğan gibi başarılı bir öğretmenin öğretisinde başarıllı olan öğrencilerimizi Güzel Santlar Fakültesi  yetenek sınavına hazırlamak için kurs açtık. Kursmuzu çok güzel gidiyor. Öğrencilerimiz bayağı mesafe kat ettiler. Kursa gelen öğrencilerimizin hepsinin kazanacağında eminim. Kurs açmamıza destek olan İlçe Kaymakamımıza, ilçe milli eğitim müdürürmüz, Halk Eğitim Müdürü Salih Baran'a verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2022, 22:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan unkur
Ramazan unkur - 2 yıl Önce

Ellerinize sağlık umuyorum ki hedeflerinize ulaşırsınız

SIRADAKİ HABER