Kaymakam Sulak Köyü çocuklarını sevindirdi

Kaymakam Sulak Köyü çocuklarını sevindirdi

Kaymakam Sulak Köyünde ilkin çocukları sevindirdi.
İlçe Kaymakamı Belediye Başkanı Anıl Adıgüzel ilçe merkezine bağlı Sulak Köyünü ziyaret ettiğinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Aileleri, okulu, jandarma karakolunu ziyaret etmişti. Köylülerin taleplerini dinlemişti. Kaymakam okulu ziyaret ederken öğrenciler kaymakamdan okulun bahçesine kaydırak, salıncak daha bir çok malzemeden oluşan oyun parkı taleblerini dile getirmişlerdi. İlçe kaymakam çocukların taleblerine evet demiş ve ilçeye dönerek ziyaretini tamamlamıştı. 

Kaymakam ziyaretinden sonra çocuklara verdiği sözü yerine çabuk getirdiği belirtildi. Okulun bahçesine çocukların oynacağı, eğlenebileceği ve zaman geçirebileceği oyun parkı malzemelerini kurdu. Çocuklar sevinçli köylüler kaymakamın çabuk sözünü tutmasına şaşırdı. 
SULAK KÖYÜ MUHTARINDAN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR
Sulak Köyü Muhtarı Ramazan Doğan, Kaymakamın çocukların taleblerini kısa sürede yerine getirdiğini ifade ederek şu açıklamalarda bulundu. " İlk defa İlçe Kaymakamımız Köyümüzü ziyaret etti. Köylülerle bir araya geldi. Köylülerin talebini dinlemek çok önemliydi. Köyü gezdi. Kaymakam bey köylülerin evine misafir oldu çaylarını içti. Sokaklarımızı gördü, bir çok eksiğimizi yerinde gördü. Okulumuzu ziyaret ettiği sırada çocukların kaymakam beyden oyun parkı talebi oldu. Kaymakam beyin zaman geçirmeden oyun parkını kurması köylüleri çok sevindirdi. Çocuklar çok mutlu oldular. Oyanamaya başladılar. Kaymakam beye köylüler adına teşekkür ediyoruz. " dedi. 

Haber: Fikret Saka

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2023, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER