İdilli Öğrenciler için …. Acun Ilıcalı’dan Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası

İdilli Öğrenciler için …. Acun Ilıcalı’dan Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası

Kızılay İdil Kordinatörü İkbal Miroğlu’nun girişimiyle Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı TV 8 ‘de idilli öğrenciler için yardım kampanyası düzenleyecek.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, idilli öğrencilerin bilgisayarları olmadığı için uzaktan eğitim almada zorluk çeken öğrenciler destek vermek amacıyla pazar günü kendi kanalı TV8'de kırtasiye malzemesi, tablet bir çok okul malzemesi için bir yardım kampanyası düzenleyecek.

Daha önce depremzedeler ve spor kulübü için kendi kanalı TV8'de yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, bu sefer de uzaktan eğitim gören çocuklar için harekete geçiyor.

YARDIM GECESİ DÜZENLEYECEK

Yardımsever kimliğiyle tanınan ünlü televizyoncu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8'de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım" dedi.

İdil Kızılay Temsilcisi İkbal Miroğlu pandemi süreci nedeniyle  50 bin öğrencimizin uzakta eğitime başlayacağı bir dönemde yeterli malzeme olmadığı için eğitimde zorluk çekecekleri için arayışa girdiklerini belirterek şunları ifade etti. “ Uzaktan eğitim için 50 bin öğrencimizin yeterli sayıda tabletleri olmadığını düşündük. Bu düşünceyle Acun Ilıcaya Merhaba diyerek bir mesaj atık. Acun beyin mütavazi kişiliği nedeniyle bize dönüş yaptı. TV 8 kampanya düzenleyeceğini belirterek  bizi heyecanlandırdı. Kendisine ekbine teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Kampanyaya SMS yoluyla katılmak isteyenlerin "EĞİTİM" yazıp 2868'e mesaj göndermeleri yetiyor.

HAYDİ ŞİMDİ KAMPANYASI NE KADAR, KAÇ TL TOPLANDI?

Acun Ilıcalı'nın 'Haydi Şimdi' sloganı ile düzenlediği bağış gecesinde 100 bin lira üzerinde bağış yapanlar canlı yayına alındı. SMS ile bağış yapmak isteyenler ise EĞİTİM yazıp 2686'e mesaj atarak 10 TL bağışta bulundu. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı, 7.5 milyon lira bağış toplandığını açıkladı. Bu rakama SMS'ler henüz dahil edilmedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali dalmış
Ali dalmış - 4 yıl Önce

Tebrikler, halkimiza destek verecek bütün girişimlerin ve girişimcilerin yanındayız

Fikret okal
Fikret okal - 4 yıl Önce

Sonsuz teşekkürler Acun bey idilde gerçekten eğitim eksikliği çoktanda çok bunu bütün Türkiye iyi biliyor çünkü orası kırsal alan tüm Türk iş insanına yardımda bulunan ve bulunmayan herkese teşekkür ler

Beri can ak
Beri can ak - 4 yıl Önce

Acun bey gerçekten çok teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER