Ankara İzmir Adayları belli oldu

Partisinin 16'su büyükşehir 40 il belediye başkan adayını hafta sonu törenle açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü grup toplantısında da Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 20 ilin adayını daha ilan edecek

Ankara İzmir Adayları belli oldu

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, AK Parti'nin İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylarını açıkladı.

Partisinin 16'su büyükşehir 40 il belediye başkan adayını hafta sonu törenle açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü grup toplantısında da Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 20 ilin adayını daha ilan edecek. Erdoğan, merakla beklenen İstanbul adayını ise Güney Amerika ziyaretinin ardından duyuracak.

Kıvanç El'in Milliyet'te yer alan haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün; Ankara, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Konya, Mardin, Muğla ve Sakarya büyükşehir, Afyonkarahisar, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Karaman, Muş, Uşak, Yozgat ve Sivas belediye başkanlarını açıklayacak.

İstanbul için tören düzenlenecek

Ankara ve İzmir adayının bugün açıklanmasının ardından gözlerin çevrildiği İstanbul adayının ise Erdoğan'ın Güney Amerika seyahati sonrasında duyurulması bekleniyor.

İstanbul'da ilçelere yönelik çalışmaların sürdüğü ve bu ilçelere yönelik görüşmelerin tamamlanmasının ardından İstanbul adayının da törenle açıklanacağı kaydedildi.

işte adaylar

Afyonkarahisar-Mehmet Zeybek

Ankara-Mehmet -Özhaseki

Balıkesir-Yücel Yılmaz

Bingöl-Erdal Arıkan

Çanakkale-Ayhan Gider

Çankırı-Hüseyin Boz

Çorum-Halil İbrahim Aşkın

Eskişehir-Burhan Sakallı

Hatay-İbrahim Güler

İzmir-Nihat Zeybekci

Karaman-Mahmut Sami Şahin

Konya-Uğur İbrahim Altay

Mardin-Mehmet Vecdi Kahraman

Muş-Feyat Asya

Sakarya-Ekrem Yüce

Sivas-Hilmi Bilgin

Tokat-Eyüp Eroğlu

Trabzon-Murat Zorluoğlu

Yozgat - Celal köse

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER