İstanbul'da ölü bulunan baba ve 3 çocuğu Urfa'da toprağa verildi

İstanbul'da ölü bulunan baba ve 3 çocuğu Urfa'da toprağa verildi

İstanbul Sancaktepe'de bir sitede ölü bulunan baba ile 3 çocuğunun cenazesi, Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde toprağa verildi.

Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi'nde bir sitede 27 Ocak'ta cansız bedenlerine ulaşılan baba Mahir Mehmet A. ile Berat, Buşra ve Yusuf isimli 3 çocuğunun cenazesi Urfa'ya getirildi.

Yakınları tarafından Ceylanpınar ilçesi kırsalındaki Yüksektepe Mahallesi'ne getirilen cenazeler, buradaki Yüksektepe Camide kılınan namazın ardından mahalledeki mezarlıkta yan yana defnedildi.

Sancaktepe'de 27 Ocak'ta bir siteye ihbar üzerine giden polis ekipleri, sitede çalışan baba Mehmet Mahir A. ve 3 çocuğunun cansız bedeniyle karşılaşmış, cenazeler Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edilmişti.

"Eşi evi terk edince 3 çocuğunu asıp intihar etti" iddası

İstanbul Sancaktepe'de bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu. Polisin evde yaptığı incelemeye göre Mehmet Mahir A'nın eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğunu öldürüp ardından intihar ettiği değerlendiriliyor.

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine polis ekipleri Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi'nde bir sitedeki daireye girdi.

Dairede inceleme yapan polis 3'ü çocuk 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Mehmet A'nın eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğunu asıp ardından intihar ettiği iddia ediliyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polisin incelemesi sürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER