Sağ:"Tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutlar sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını dilerim

tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutlar sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını dilerim

Sağ:"Tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutlar sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını dilerim

Bayram Mesajı

İdil Kaymakamı Zafer Sağ Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı bayram mesajında Kardeşliğe, Sevgiye, yardımlaşmanın önemine, kurban bayramının önemine vurgu yapan mesajında şu ifadeleri kullandı.”Barışı, Kardeşliği, Sevgiyi, Yardımlaşmayı ve höşgörüyü simgeleyen, insanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşama ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir kurban bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmettin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamanınkinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır.Bayram, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir  fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir. Bayram sevincini, ailemizle, akrabalarımızla, engeli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit  aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın, birlik beraberlik duygularımızı artıracağına inanıyorum.Bizlere Özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkanı veren başta devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve vatanmızın bölünmez bütünlüğü ve yüce devletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minetle anıyorum.Bu vesile tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutlar sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını dilerim.” Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa. Bekiş.
Musa. Bekiş. - 5 yıl Önce

Sayın. İdil. kaymakamı. Zafer. Sağ. Kurban. Bayramınızı. candan. kutlarım. nıce. bayramlar. gecırmenızi. Allahtan dilerim. Almanya. Bad. Vilbel.

SIRADAKİ HABER