İdil Midyat karayolunda trafik kazası 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı

bu acılı günde tesilli olmanın dışında başka bir seçeneğin olmadığı, acılı ve kederli ailesine baş sağlığı dilediklerini ifade etti. 

İdil Midyat karayolunda trafik kazası 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı

Midyat İdil karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.  Midyat İdil Karayolunda  iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, idil İlçe jandarma personeli  26 yaşındaki Darende´nin Yenice Mahallesinden Astsubay Çavuş Yunus Emre Taşpınar hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Onur Aykut yönetimindeki 65 KA 699 plakalı cip, Midyat-İdil karayolu Yayvantepe Mahallesi´nde Yunus Emre Taşpınar´ın kullandığı 34 TL 9246 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, her iki aracın sürücüleri ile Besna ve Öykü Aykut yaralandılar. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince Midyat Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Hastanede Yunus Emre’ye yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı ve hayatını kaybetti. Yunus Emre’nin trafik kazasında hayatını kaybetmesi silah arkadaşlarını derinden üzdü. Otopsi işlemlerinin ardında Yunus Emre’nin cenazesi memleketi Darende’ye gönderildiği ifade edildi.

Kurum amirleri taziye nedeniyle İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kımna’yı makamında ziyaret ederek taziye dileklerini iletiler. Yüzbaşı Kımna Silah arkadaşının kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadakılarını, bu acılı günde tesilli olmanın dışında başka bir seçeneğin olmadığı, acılı ve kederli ailesine baş sağlığı dilediklerini ifade etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER