Ahmet Yağan güven tazeledi

​​​​​​​İdil Ziraat Odası Başkanlığını dört dönemdir  sürdüren Ahmet Yağan, yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Ahmet Yağan güven tazeledi

İdil Ziraat Odası Başkanlığını dört dönemdir  sürdüren Ahmet Yağan, yapılan seçimde güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Öğretmen evi konferans salonunda yapılan, Ziraat Odası Başkanlığı olağan kongre seçimine, delegelerin katılımıyla saat 10:00 da başladı. İdil Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yağan seçime geçmeden önce delegelere yönelik yaptığı konuşmada bir çok projeyi yetkili makamlara sunmasına rağmen yeteri desteği görmedikleri ifade ederek şunları söyledi.” Dünyanın en verimli topraklarında yaşıyoruz. Eminim farkında değiliz. Farkında olmuş olsa idik, daha farklı davranarak gelişecektik.  Tarım uygulamasında ki eksikliklerimizi gidererek ilerlemeliyiz.  Modern tarıma geçmek  bilinçli bir şekilde üretim yapmalıyız. Üretirken organik tarıma daha çok önem vererek çiftçilik yapmalıyız. Tarımda doğruyu tespit ettiğimiz taktirde daha çok kazanacağız, daha çok üreteceğiz. Kuraklık döneminde çiftçilerimizin yaşadığı zararları telafi etmek için yetkili makamlara çok müracaat ettik, maalesef gerekli desteği göremedik, çiftçilerimizin zararını karşılayamadık. Bu da Çiftçilerin yeterince siyasilerden destek görmemesinden kaynaklanıyor. Milletvekillerimizin mesleğine baktığın zaman Çiftçi olan  bir milletvekillimizi göremezsiniz. Çiftçi olmadığına göre Çiftçinin halinden ne anlayacaklar. Bir karış toprakları olsa belkide bir gün empati kurarlardı, Çiftçilerimizin halini anlarlardı, projelerimize destek verirlerdi.”dedi, Yağanın konuşması ardında delegeler oy kullanma işlemine geçti.


Öğretmen evi  konferans salonunda yapılan olağan kongrede, tek listeyle girilen seçimde, 25 yıldır İdil Ziraat Odası Başkanlığı yapan Ahmet Yağan, 66 delegeden 60’inin oyunu alarak güven tazeleyerek tekrar İdil Ziraat Odası Başkanı Seçildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER