3. Kattan düşerek hayatını kaybetti

Otopsi işlemlerinin ardında Ahmet Baran İstanbul’da toprağa verildi.

3. Kattan düşerek hayatını kaybetti

3 Kattan düşerek hayatını kaybetti

3 yaşında olan Ahmet Baran Demir evin balkonunda düşerek hayatını kaybetti. Demir ailesi ikinci kez evlat acısı yaşadı.

OMERKA DER yönetim kurulu Başkan yardımcısı Nail Demir’in oğlu Ahmet Baran Demir evin balkonunda oyuncakları ile oynadığı sıralarda dengesini kaybederek balkondan düştüğü belirtildi. Olayın fark edilmesi üzerine çocuk hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahellere rağmen kurtarılamadı hayatını kaybetti. Otopsi işlemlerinin ardında Ahmet Baran İstanbul’da toprağa verildi.

Edindiğimiz bilgiye göre Ahmet Baran yaklaşık bir aydır babasıyla birlikte erken saate kalkarak babasının işyerine gidiyordu. Bugün yine kalktı ve babasıyla birlikte işyerine gitmek istedi. Havanın soğuk olması ve Cumartesi günü dolayısıyla babası öğlen işyerini kapatıp eve geleceği için Oğluna dönerek, ‘’Babacığım bugün hava çok soğuk ben birkaç saat içinde eve geleceğim. Sen bugün evde kal’’ diyerek apartman ayrılmak üzere evden çıktı. Nail Demir daha evin önünden ayrılmadan Ahmet Baran oyun oynamak için balkona çıktı. Aradan birkaç dakika geçmeden Üçüncü kattan talihsiz bir şekilde aşağıya düştü. 

Komşuların yardımıyla olay yerinde ağır yaralanan Üç yaşındaki Ahmet Baran Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan ve hemen müdahale edilen üç yaşındaki Ahmet Baran tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.  

Demir Ailesi Üç yıl önce de 16 Yaşındaki Büyük Oğullarını tahlisiz bir kaza sonucu kaybetmişlerdi. Üç Yıl arayla ikinci kez evlat acısıyla sarsılan Demir ailesine Allah’tan sabır diliyoruz. 

Taziye, İstanbul Zeytinburnu, ÖMERKA Derneğinde, Pazartesi, Salı günleri taziye ziyaretleri kabul edileceği açıklandı. İrtibat numarası: 0 532 543 4773

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER