Yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yaz Spor Okulları, düzenlenen açılışla öğrencilere kapılarını açtı. 

Yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yaz Spor Okulları, düzenlenen açılışla öğrencilere kapılarını açtı. 
İlçe Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çocukların yaz tatilinde sporla iç içe olması amacıyla oluşturulan Yaz Spor Okulları açıldı. İlçe Gençlik Spor müdürlüğü tarafında kapalı spor salonunda düzenlenen törenle yaz spor okuların açılışı gerçekleştirdi. Törene İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güneri, İlçe Gençlik Spor Müdürü Müjdat Bozkurt , Kurum amirleri, Öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Başlayan programın açılış ile ilgi bilgi veren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Müjdat Bozkurt, 7 branşta 5-18 yaş grubundaki öğrencilere yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Bozkurt, "Okulların kapanmasıyla birlikte ilçemizde Yaz Spor Okulları ve İl Spor Merkezleri açılışını yapıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın tesis, antrenör ve malzeme desteğiyle ilk defa ciddi bir katılım ile açılış yapıyoruz. Bu konuda velilerimizi aramızda görmek bizi mutlu ediyor. 7 branşta yıl boyunca antrenörlerimiz nezaretinde bu kurslarımız yapılacaktır. Herkesi kurslarımıza davet ediyoruz" dedi.
Yaz Spor Okulları, konuşmaların ardından kurslara katılan sporcu ve öğrencilerin Bedminton, Halk Oyunları dalında yaptığı gösterilerle kapılarını açtı.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER