Favori Fitnesi salonu hizmete açıldı

Favori Fitness Salonu hükümet caddesi Güven pasajı 1.katında bulunan adreste hizmette açıldı. Açılış kurdelesinin Esnaf ve Sanatkar odası Başkanı, Şoförler Odası, İdil 1937 Spor kulübü, Öz İdil Spor Kulüp Başkanları, Çarşı esnafı ve vatandaşların katılımıyla gerekleşti.

Favori Fitnesi salonu hizmete açıldı

Favori Fitness Salonu hükümet caddesi Güven pasajı 1.katında bulunan adreste hizmette açıldı. Açılış kurdelesinin Esnaf ve Sanatkar odası Başkanı Nuri Aykan, Şoförler Odası Baki Bozkurt, İdil 1937 Spor kulübü Başkanı Ekrem Şimşek, Öz İdil Spor Kulüp Başkanı Nezir Kaşbaş, Cizre Eski Milli Eğitim Müdürü M. Emin Bozkuş,İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Müjdat BozkurttÇarşı esnafı ve vatandaşların katılımıyla gerekleşti.

İdil bir spor merkezine daha kavuştu. Spor salonu çarşı merkezinde bulunan adresinde düzenlenen törenin ardında  hizmete açıldı. Kurdele kesme töreni akabinde Salonu gezerken işletme sahibi M.Ali imük Fitness salonu ile ilgili davetlilere şu bilgileri verdi.” Salonumuz 500 metre kara alanda kurulmuş, aynı anda 60 kişiden fazla vatandaşın birlikte spor yapabilir bir ortama sahibiz. Bay ve bayanlar için duş yerlerimiz spordan sonra dinleme alanımız mevcut. İşyerimiz merkezi yerdedir. Ulaşım için mükemmel adresteyiz. Spor yapmak, sağlıklı bir yaşam için vücuduna bir düzen vermek isteyen, fazla kilolarından kurtulmak isteyen vatandaşlarımızın uzmanlar eşliğinde istediği saate kadar çalışarak istediği vücuda kavuşabilir.”dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Emin Bozkuş
Mehmet Emin Bozkuş - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun. Idilimize güzel ve verimli birrenk kkatacaktır. Ayrıca İdil haberin bu anlamlı açıklamasında kutluyorum.

SIRADAKİ HABER