Ekrem Şimşek'in Cizre spor Kulüp Başkanlığına adaylığı ilgiyle karşılandı

Ekrem Şimşek'in Cizre spor Kulüp Başkanlığına adaylığı ilgiyle karşılandı

İdil 1937 Spor kulüp Başkanı Ekrem Şimşek'in Cizre Spor Kulüp Başkanlığına adaylığı ilgiyle karşılandı.

Şırnak 3.lig temsilcisi Cizre Spor ligte üst üste aldığı başarsız sonuçlar nedeniyle ligin dibine demir attı. 17. sırada bulunan Cizre spor deplasmanda karşılaştığı Esenler Erok spor'a 7-0 yenilerek taraftara büyük bir üzüntü yaşattı. Maçtan sonra kulüp üyelerinden birinin sosyal medyada kimsenin başkan adayı olmadığını söylemesi üzerine, İdil Spor kulüp Başkanı Ekrem Şimşek'in kendi hesabından Cizre Spor Kulüp Başkan adayı olduğunu belirtmesi üzerine ilk aday ortaya çıkmış oldu. Cizre halkı Şimşek'in adaylığına olumlu tepki vererek hayırlı olsun dileklerinde  bulundular.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyduna'nin kulesinde düşen adam
Seyduna'nin kulesinde düşen adam - 3 yıl Önce

Ekrem şimşek hayati show yapmaktan ibaret gariban bir insandır. Sahaya çıkıp futbolcu tekmelemek tabi bunu yaparken de gariban,kimsesiz olanı bilinçli seçmek en iyi yaptığı islerdendir. Etrafına dört beş ergen toplayıp bagirmakla olmaz bu is. Ekrem şimşek cizrede herhangi bir okula sinif başkanı bile seçilemez.

Yorumcu
Yorumcu - 3 yıl Önce

Hep bir gösteris peşinde kendini bir halt zanneden birinin Cizre spor gibi köklü bir takımı yönetecek akil ve zekaya sahip değilsin zaten bunu kimse kabul etmez kendi çöplüğünde oynamaya devam et yoksa bulunduğun çöplüğü mumla arar olursun

Yorumcu
Yorumcu - 3 yıl Önce

Bide İdil haber ekibi böyle gereksiz insanların üzerinden haber yapmayın kendini bir zat zanediyor zavallı

maradona
maradona - 3 yıl Önce

kedi evde olmayınca, nave mışk evdırehmane. piyasa kimlere kaldı. yaw sen kim cizrespor başkanlığı kim. sen git idilli ergenlerin başkanı ol. tabi ergenlikten çıkanlar senin nasıl bir vaka olduğunu çözüp, karşıtın oluyor.

ben turgut özal muhtarı değilim
ben turgut özal muhtarı değilim - 3 yıl Önce

yaw Allah aşkına ekrem şimşekin haber değeri nedir? ekrem şimşek gençlere nasıl bir ideal sunabilir? hayatıyla mı yapar bunu? neyse ben ölünce saçlarımı yolma gayrı, yolma leyli leyli. ekrem gibileri sahneye cıkartmayın yazıktır gençlerimize. entellektüel birikimi olan bir çok gence rol model olacak, insanımız var. ben ölürsem mezarıma gelme xale evdırehman böyle habercilik yapacaxsan.

Hezexte Spor aşk ve  mücadele
Hezexte Spor aşk ve mücadele - 3 yıl Önce

Öncelikle kimse idilde ne gariptir ne gariban. İdil’de spordan anlayan ve aktif futbol Kulübü başkanlığı yapan birinin Cizre spor gibi bir kulübe başkanlık adaylığını açıklaması gayet normaldir. Hatta Başkanlığa İdil’i birinin gelmesi bizim için heyecan verici olacaktır.Gelelim Ekrem şimşeğe, böylesi gözünüzde büyütünüz bir Külübüde çok kolaylıkla başkanlık edebileceğine inanıyoruz.çünkü adam işi biliyor.kavgacı, küfürbaz ve geçimsiz Biri olduğunu biliyoruz. Ama mücadelecidir. Madem biri bu cesareti gösterip ben yaparım demiş .Cizre sporda kendisine yakışanı yapsın ,alsın geçici başkanlığa oturtsun ...

Hamid Savas
Hamid Savas - 3 yıl Önce

Ser xerebe basarilar ekrem başkan

SIRADAKİ HABER