Cudi Cup turnuvası sona erdi

Cudi Cup turnuvası sona erdi

Şırnak'ta düzenlenen ve 9 ülkeden 62 sporcunun katıldığı "3. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası", oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, “Cudi tenisi, tenis Cudi’yi sevdi” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, Türkiye Tenis Federasyonunun (TTF) destek ve koordinasyonunda, Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi ve Şırnak Üniversitesinin katkılarıyla, Şırnak Üniversite yerleşkesinde gerçekleştirilen organizasyonda Cudi Cup final karşılaşmaları yapıldı.

Tek erkeklerde birinciliği Talha Emin Bulut, tek kızlarda ise Duru Arslan elde etti.Çift erkeklerde Talha Emin Bulut-Doruk Ünsal, kızlarda ise Duru Arslan-Dila Biyce Dönmez Ela birinci oldu.
Karşılaşmaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 14 yaşına giren İrlandalı sporcu Brody Lee Stafford’a saha ortasında getirilen pasta ile kutladı.

Şırnak Belediye Başkan Vekili Ayten Altürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ve protokol üyeleri, final maçlarını takip etti.
Ayar, burada yaptığı konuşmada, kentin artık sporla anıldığını bu yıl 3’üncüsü düzenlenen tenis turnuvasının centilmenlik içerisinde geçtiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER