Cizre Kadın Futbol takımı deplasmanda galip geldi

Cizre Kadın Futbol takımı deplasmanda galip geldi
Kadınlar 3 Liginde oynanan futbol müsabakasında deplasmanda Siirt Üniversitesi ile karşılaşan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü maçtan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda oynadığı maçta Siirt Üniversitesini 4-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Kadınlar 3 Ligi 1.Gurupta Siirt Üniversitesi stadyumunda oynanan futbol müsabakasında Cizre Kadın futbol takımı, ev sahibi Siirt Üniversitesi Spora karşı oynadığı muhteşem oyununu attığı dört muhteşem gol ile taçlandırıp zorlu deplasmandan üç puan ile dönmeyi başardı.

Siirt deplasmanına mutlak üç puan için giden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü

Maça hızlı başlayan taraf oldu. Oynadığı baskın futbol ile ev sahibi takıma pas yaptıramayarak atak üzerine atak yapan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü maçın 22. Dakikasında Zilan Pozan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.

 Attığı golden sonra oyun kontrolünü eline alan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, ev sahibi Siirt Üniversitesi Sporu kendi yarı sahasına hapsetti. Oynadığı oyun ile rakip takıma pas yaptırmayan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, müsabakanın 30. Dakikasında geliştirdiği gol atağında Zilan Pozan kendisinin ve takımının 2’nci golünü kaydetti. Müsabakanın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, ilk yarıyı 2-0’lık üstünlük ile tamamladı.

2-0’lık üstünlüğün verdiği rahatlık ile ikinci yarıya başlayan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, maçın 60’ncı dakikasında Beritan Küçük’ün attığı gol ile skoru 3-0 yaptı. Maçın 75’nci dakikasında ise Rojin Elinç perdeyi kapatan golü attı ve Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü zorlu Siirt Deplasmanından 4-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER