Cizre HEDEP İlçe Eş Başkanlığına Sanrı getirildi

Cizre HEDEP İlçe Eş Başkanlığına Sanrı getirildi
Şırnak’ın Cizre İlçesinde HEDP İlçe Başkanlığı tarafından tek liste ile gerçekleşen 2’ci Olağanüstü Kongresinde HEDEP İlçe Eş Başkanlığına Yılmaz Sanrı ve Deniz Yıldırım seçildi.

HEDEP Cizre'de yeni yönetimini coşkulu kongre ile gerçekleştirdi. Kongrede HEDEP yeni yönetimini belirledi. Cizre HEDEP’in yeni İlçe eşbaşkanları Yılmaz Sanrı ve Deniz Yıldırım seçildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Cizre İlçe Örgütü 2’ci Olağanüstü Kongresini gerçekleştirdi. Cizre Parti binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongre salonuna "Eşbaşkanlık mor çizgimizdir" pankartları asıldı. Salonda koltukların üzerine HEDEP flamaları asıldı. Kongreye eski yönetim ile birlikte yanı sıra yüzlerce davetli de katıldı.

Divan seçimi ve yapılan konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak oylamaya sunuldu. Ardından tek liste ile gerçekleşen seçimde HEDEP Cizre ilçe yönetimi belirlendi.Yapılan seçimde HEDEP İlçe Eş Başkanlığına Yılmaz Sanrı ve Deniz Yıldırım seçildi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Yılmaz Sanrı, Deniz Yıldırım, Ali Sevda, Bedre İnedi,Dilber Güzen,Abdurrahim Çağlı,Ahmet Baysoy, İslam Turan, Maruf Eliş, Cafer Azrak, Mazlum Duru, Hasan Yılmaz, Ramazan Dalmış, İsmail Açan,Nebahat İşçi

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER