Başkan Erdoğan'dan Şırnak'ta dev proje açılışı! Değeri 3.5 milyar TL

Başkan Erdoğan'dan Şırnak'ta dev proje açılışı! Değeri 3.5 milyar TL

Başkan Erdoğan 'Baskılara rağmen siyasi iradenizi çiğnetmediniz' diyerek Şırnaklılara teşekkür etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Bugün burada eğitimden sağlığa enerjiden güvenliğe kadar pek çok alanda yaklaşık 3,5 milyarlık 591 proje eser ve yatırımın resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Sağlıkta 75 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini Şırnak'la buluşturuyoruz. Bu hizmet ve eserlerin şehrimize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Darbeciler uçakları ile silahları ile üzerimize gelirken milletimiz yanımızdaydı. Türkiye'nin yönetim sistemini tarihinde ilk defa demokratik yollarla değiştirirken milletimiz yanımızdaydı. Biz hayatımızı milletimize hizmete adadık. Milletimiz de bizi yalnız bırakmadı. Her platforma hakkımızı savunurken milletimiz hep yanımızdaydı."

AYRIM YAPMADAN HİZMET ÜRETİYORUZ

Bugün Şırnak'a gelirken elimiz boş gelmedik. Bugün burada eğitimden sağlığa enerjiden güvenliğe kadar pek çok alanda yaklaşık 3,5 milyarlık 591 proje eser ve yatırımın resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Sağlıkta 75 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini Şırnak'la buluşturuyoruz.

Bu hizmet ve eserlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkes tebrik ediyorum. Bundan böyle de yeni projeleri açmaya devam edeceğiz. Biz Allah'ın rızası milletin rızasını kazanmak için hizmet ediyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Bizim siyasi anlayışımızda ötekileştirme yoktur. Biz yatırım yaparken kökene değil, şehrin durumuna bakarız. Tam 18 yıldır hiçbir ayrım yapmadan, hizmet üretiyoruz.

"Yaradılanı severiz Yaradan'dan ötürü" şiarıyla hizmet ediyoruz. Son 18 yılda Şırnak'a kazandırdıklarımız samimiyetimizin en büyük ispatıdır.

Sağlık, hükümetimizin en başarılı olduğu alanların başında geliyor. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinin bile hazırlıksız yakalandığı bu krizi biz en iyi şekilde yürütüyoruz. Muhalefetin ve bazı odaların sabotajlarına rağmen en iyi şekilde pandemi sürecini ilerletiyoruz.

Şırnak'ta 11 bin 110 konut tamamladık. Yolları, 191 kilometreye çıkardık.

Salgın süreciyle birlikte internet yatırımlarımız daha ehemmiyet kazandı. Fiberoptik kablo uzunluğu ise 2116 kilometreye çıktı. Şırnak ve Silopi barajlarını ilimize kazandırdık.

Şırnaklı çiftçilere 770 milyon tutarında tarımsal destek verdik.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER