Validen idile ziyaret

Sanat sokağında Eski Belediye Başkanı Abdurrahman Abay’ın ofisinde vatandaşlarla bir süre oturduktan sonra idilden ayrıldı.

Validen idile ziyaret

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş beraberinde Şırnak İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile birlikte İdili ziyaret ederek, İnşaatı devam eden kamu kuruluşların binalarını gezdi, kurumları ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Onların taleplerini dinledi. Birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş İdili ziyaret etti. Valiyi hükümet konağında İlçe Kaymakamı Zafer Zağ, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, ilçe Emniyet Müdürü İzzet Güner ve amirlerinden oluşan ilçe protokolü karşıladı. Vali Aktaş Kaymakam makamında bir süre oturduktan sonra, Adliyede Başsavcı Rıdvan Avcı’yı, yeni açılan Aile Sosyal Politikalar binasını, İnşaatı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını, İmam hatip öğrenci yurdunu, İlçe Gençlik Spor müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezini ziyaret etti.  Alanya Caddesi ve Sanat sokağında bulunan esnafı gezen Vali Aktaş vatandaşı ve esnafın dertlerini dinledi. Alanya Caddesi esnafının çoğu İnşaat yasağından habersiz olduğundan validen inşaat yasağının kalkmasını talep etti. Vali Sağ olsun ilçe kaymakamının gayretli çalışması sonucu imar planın bitiği inşaat yasağının kalktığını isteyen vatandaşın ev inşa edebileceğini açıkladı. Sanat sokağında Eski Belediye Başkanı Abdurrahman Abay’ın ofisinde vatandaşlarla bir süre oturduktan sonra idilden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 07:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER