İdil'li Tıp öğrencisi intihar ederek yaşamına son verdi

İdil'li Tıp öğrencisi intihar ederek yaşamına son verdi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 5’inci sınıf öğrencisi Serhat Şahnali’nin Diyarbakır’da kaldığı evde intihar ettiği belirtildi.

İlçe merkezi Sulak Köyü nufüsüna kayıtlı Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 5’inci sınıf öğrencisi Serhat Şahnali’nin kaldığı evde intihar ettiği iddia edildi. Sabah saatlerinden itibaren Şahnali’nin  telefonlara cevap vermemesi üzerine durumdan şüphelenen aile bireyleri, Diyarbakır’da bulunan başka bir akrabalarını aradı.

Ailenin haber vermesi üzerine Şahnali’nin kaldığı eve giden akrabasının defalarca kapıyı çaldığını ancak kimsenin açmadığı aktarıldı. Edinilen bilgilere göre bunun üzerine Şahnali’nin akrabası olay yerine polisleri çağırdı. Kapıyı kırarak içeri giren polisler Şahnali’nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Otopsi işlemleri için olay yerine çağrılan ambulansla fakültenin morguna kaldırılan Şahnali’nin cenazesi dün akşam geç saatlerde İdil'e getirildi. Şahnali'nin cenazesi bu sabah Şeğ Hesen mezarlığında düzenlenen cenaze törenin ardında  toprağa verildi. Serhat'ın ölümü İdil'de derin bir üzüntüye neden oldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2021, 20:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükrü Külen İsviçre
Şükrü Külen İsviçre - 3 yıl Önce

Acı bir kayıp, ailesinin bu hüzünlü anına ortak olduğumuzu belirtir, başsağlığı iletiriz!

Nereye kadar
Nereye kadar - 3 yıl Önce

Bu gençler neden intihar ediyor, kimse buna bir dur demeyecekmi? Nerede hata yapıyoruz? Neyi yanlış yapıyoruz? İntihar eden sadece gençler degil geleceğimiz de ölüyor ama kimse bunun farkında değil, devlet cumhuriyet tarihinin görmediği bir yıkımın eşinde ama herkes 3 maymunu oynuyor. Yazık cook yazık

AZAD YALÇIN
AZAD YALÇIN - 3 yıl Önce

Alah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ruhu şad olsun inşAllah üzüldük Allah aylesine sabır versin

Mustafa
Mustafa - 3 yıl Önce

Diyarbakır'da yanıbaşımızdaki binada intihar ettiğini duyunca çok üzüldük. Gençlerin ölümü acıdır.Allah ailesine, sevenlerine ve arkadaşlarına sabır versin. Mekânı cennet olsun. Ruhu şad olsun.

İdris nas
İdris nas - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah

Halef NAS
Halef NAS - 3 yıl Önce

Allah rahmet etsin. Mekanı Cennetül Firdevs olsun. Allah ana ve babasına ve tüm sevdiklerine sabır versin.

Beşir Şiren
Beşir Şiren - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.Çok acı bir durum. Ailesine sabır diliyorum.

Abdulvahap Malğaç
Abdulvahap Malğaç - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER