Belediye muhtarlara ofis yapmaya başladı

Belediye muhtarlara ofis yapmaya başladı

Görsel olarak bir anlam ifade etmese'de özünde önemli bir proje olan Muhtarlık ofislerinin temelleri atıldı. Sinanoğlu hayırlı olsun dilekelrinde bulunarak ilk harcı temelle döktü.

Cizre belediyesi önemli bir projeyi hayata geçirmeye başladı. İlçe merkezinde bulunan muhtarlıklara mahalelerinde ofis inşaa ederek bir ilki başlattı. Mahallelerde, köylerde önemli bir kurum olan muhtarlıklar ofisleri olmadan önemli işler icra ediyorlardı. Muhtarların çoğu ya evlerini, yada iş yerlerini, yada bir tanıdığın ofisini kullanarak çalışmalarını yürütüyorlardı.Muhtarların bu tarz çalışmaları yıllarca devam etti, yetkililer çözüm adına bir adım atmadı taki Cizre Belediye Başkan V. bir ilki başlatarak bölgede önücü olacak bir çözüm üretti. Cizre belediye Başkanlığı muhtarların  vatandaşlara daha rahat hizmet vermelerini sağlamak için ilçede bulunan 10 muhtarlığa  ofis yapma çalımasına Sur mahallesinden başlayarak ilk betonu dökerek çalışmanın stardını verdi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine daha hızlı cevap vermek için muhtarlık ofislerini hayata kazandırdıklarını ifade ederken şu açıklamada bulundu." Bu ofislerle muhtarların daha verimli ve kaliteli hizmet sunabileceğine inanıyorum. Cizre Belediyesi olarak, muhtarların daha rahat şartlarda vatandaşlara hizmet vermesi ve halkın da daha iyi şartlarda hizmet alabilmesini kolaylaştırmak amacıyla muhtarlar için ofis kuruyoruz. Yafes Mahallesi ve Sur Mahallerimizde muhtarlık ofislerinin yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacaktır, şimdiden ilçemize ve muhtarlarımıza hayırlı olsun." dedi

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2021, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER