Balıca Kardeşler serbest bırakıldı

Balıca Kardeşler serbest bırakıldı

Sırtköy Belde Belediyesi Başkanı Abdulkadir Balica'ya ait zırhlı makam aracında kaleşnikof silah ile kaçak sigara yakalandı. Gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı.

Batman girişinde kontrole takılan aracın içerisinde belediye başkanının makam şoförü ve oğlu olan Mehmet Balica ile Ali Balica'nın olduğu öğrenildi. Van'dan yola çıkan 73 KA 151 resmi plakalı zırhlı araç Batman girişinde iki gün önce polis kontrol noktasında durduruldu. Araçta yapılan aramada her iki şahsa ait iki kaleşnikof ve şarjörleri ile 1950 paket kaçak sigaranın yakalandığı öğrenildi. 

Haberin medya'ya düşmesi üzerine gözaltıan alıananların ailesinden yapılan açıklamada  şu ifadeler kullanıldı. " Batman'ın girişinde yapılan aramada araçta sigara'nın olduğu doğru ama 1950 paket sigara olarak açıklanması doğru değildir. Bu miktarda sigara paketleri araçta bulunmuyordu. Silahlar kaçak silahlar değildi. Silahlar açıklanıyor ama silahların durumundan söz edilmiyor. Ali Balıca  AK Parti Belde Başkanı değildir. Tamamen sorulmadan yapılan bir haberdir. Silahlar kaçak diyerek haber geçilliyor. Biraz da uyuşturu diyerek haberi farklı bir boyutta taşıyorlar. Bu yargısız infazdır. Araçta uyuşturucu ve kaçak silah yoktu. Mahkeme kararı beklenmeden biz infaz ediliyoruz. Medya infazına karar vererek bizi dar ağacına gönderiyor. Bu tavsip edillir bir durum değildir."  diyerek medyada çıkan haberlere tepki verdiler.

İlçe Emniyet müdürlüğünde yürütülen soruşturmadan sonra göz altına alınan 2 kişi serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021, 20:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hassiktr qavatlar
Hassiktr qavatlar - 2 yıl Önce

İddialar doğru değilmiş, madem iddialar doğru değil neden şırnak valiliği akp temsilcileriyle olağanüstü toplantı yaptı!!!

Mehmet balica
Mehmet balica - 2 yıl Önce

...

SIRADAKİ HABER