Bakan Yardımcısı Aktaş'tan Karalara ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı, Eski Şırnak Valisi, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş bölge ziyareti kapsamında Karalar Beldesini ziyaret etti. Karalar Belediyesine geçen Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş Karalar Belediye Başkanı Halef İnan'la bir süre sohbet etikten sonra beldeden ayrılarak İdil'e geçti.

Bakan Yardımcısı Aktaş'tan Karalara ziyaret

Biz dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şırnak’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Cizre’de esnafları ziyaret etti, Ak Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız için vatandaşlardan destek istedi.

Köy ziyaretleri kapsamında Cizre’ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Orhan Doğan Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret edip,sorun ve isteklerini dinledi.

Uçakla Mardin’e oradan da karayolu ile Şırnak’ın İdil İlçesi Karalar Beldesine gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Karalar Belde Belediyesini Ziyaret edip Başkan Halef İnan ile biraraya geldi.Bir müddet belediye de kalan Aktaş ve beraberindekiler daha sonra karayolu ile Cizre’ye geldi.

Cizre’de Ak Parti İlçe Başkanı Akif Özalp,Ak Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız tarafından karşılanan Aktaş, beraberindeki kalabalık ile birlikte Orhan Doğan Caddesi üzerindeki esnaflarla biraraya geldi.Cadde üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret edip,ayak üstü sohbet eden Aktaş,Cizreli vatandaşlardan Ak Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız için destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER