23 Nisan Bayramı coşkuyla kutlandı

23 Nisan Kutlama programı İlçe Kaymakamı Anıl Adıgüzel'in hükümet konağında bulunan Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. İkinci program okul öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerinin gösterileri yapıldığı Cumhuriyet meydanındaki kutlama töreni başladı. Törene ilçe Kaymakamı Anıl Adıgüzel, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Başsavcı, kurum amirleri, öğrenciler, Siyasi Parti teşkilatı başkanları, vatandaşlar katıldı.

23 Nisan Bayramı coşkuyla kutlandı

İdil Cumhurriyet meydanında  yüzlerce öğrenci ve ailenin, protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende coşku ile kutlandı. Törene ilçe Kaymakamı ve protokol üyeleri yüzlerce çocuk ve aileleri ve vatandaşlar katıldı. Meydanı dolduran çocuklar hazırladıkları gösterileri sergiledi. Öğrenciler halk oyunlarını, müzik gösterisini yaparak ve şiirler okuyarak büyük bir coşku yaşadılar. İlçe Kaymakamı Anıl Adıgüzel, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürlüğü spor ve şiir dalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER