MEMUR-SEN Yöneticilerinden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyaret

MEMUR-SEN Yöneticilerinden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ziyaret


Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Atanan Salih KAYA’yı Memur-Sen ve Sağlik-Sen yöneticileri ziyaret etti.
Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl müdürü olarak görev yapmakta iken Bakanlığın rotasyonu ile Şırnak İl müdürü olarak göreve başlayan Salih KAYA’yi ziyaret eden sendikacılar üstlendiği yeni görevinde başarı dileklerinde bulunuldu. Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet TEMEL’inde hazır bulunduğu İl müdürlüğü makam odasında gerçekleştirilen ziyarette çalışanların yaşadıkları sorunlar ve kurumun Şırnak genelindeki çalışmaları ile ilgili bilgiler konuşuldu. Ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Abdullah ÇATI kamu kurumların genel sorunları ile ilgili bilgi vererek kurum amirlerin vatandaşlara hizmet sunumunda çalışanlarında sorunlarına gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiği ifade edilerek İl Müdürü Salih KAYA’ya üstlendiği yeni görevinde başarılar diledi.

Sağlık-Sen şube başkanı Sabğatullah ANMAL’da Sosyal Hizmet Çalışanların mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığına işaret ederek “Aile ve Sosyal Hizmet çalışanları büyük bir özveri ile çalıştıkları ancak maalesef tüm kamu çalışanları gibi onlarda emeğin karşılığını alamıyorlar. Biz kamu çalışanları olarak elbette görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırken değerli devlet büyüklerimizden emeğin karşılığın verilmesini ve kurum amirlerimizin de çalışanları onura etmelerini bekliyor ve önemsiyoruz değerli müdürümüzün önceki çalışmalarından yola çıkarak üstlendiği yeni görevini de layıkı ile yapacağına inancımız tamdır” Dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih KAYA ise Kurum idarecileri, Memur-Sen ve Sağlık-Sen yöneticilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine tevdi edilen görevi layıkı ile yapmaya çalışacaklarını belirterek Şırnak halkına devletin şefkat yüzünü ve sosyal hizmet elini en hızlı ve güvenli ulaştırmak için çalışacaklarını belirterek sendika yöneticilerin ziyaretine teşekkür etti. 
PTT Şırnak Başmüdürü Orhan ZEYREK ve Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Kamil BAYAR’ında hazır bulunduğu, Toç Bir-Sen İl Başkanı Süleyman BABAT, Bem Bir-Sen İl Başkanı Sadık TAŞAR, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Cengiz EREN, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Musa AĞMA ve Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcıları Gürgün GÜNEL, Selim TAŞAR’ında eşlik ettiği ziyaret çeşitli hediye sunumundan sonra Memur-Sen heyeti kurumdan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER