Fahri Özmen vefat etti

Fahri Özmen vefat etti

Fahri Özmen yaşadığı Diyarbakırda hayata veda ederek aramızdan ayrıldı. Diyarbakır asri mezarlığında düzenlenen cenaze törenin ardında toprağa verildi.

Kimdi ?

Fahri Özmen Cizre nufüsuna kayıtlıydı. İdil'de uzun yıllar Meteroloji memuru olarak görev yaparak emekli oldu. Emekli olduktan sonra Diyarbakıra yerleşti emekli yaşamına burada devam etti. Şener, Taner, Yener,Ayfer Özmen'in babaları, Merhum Mehmet Özmen'in Kardeşi, Emin Özmen'in amcası Fahri Özmen bugün hayata veda ederek aramızdan ayrıldı. Fahri amca idil'de yaşadığı yıllarda İdilin sosyal hayatında renkli bir kişiliğe sahipti, sevilen ve sayılan bir şahsiyetti. Diyarbakır asri mezarlığında düzenlenen cenaze törenin ardında toprağa verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim UÇAR
Selim UÇAR - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşAllah.Allah yolunda Allah'tan korkan sağlam dürüst ve haram yemez bir insan idi.Güzel insanlar atlarına binip tek tek gidiyorlar...mekanı cennet-i Ala olsun inşAllah

Ferho yalçın
Ferho yalçın - 3 yıl Önce

İdilin sevilen siması cocuklugumun namıyla savcı abisi Allah rahmet eylesin sana mekanın cennet olsun ışıklar içinde uyu

Zeki sabaz
Zeki sabaz - 3 yıl Önce

Mekanı cennet olsun Ailesi ve tüm sevenkerine baş sağlığı dilerim

Şükrü Külen
Şükrü Külen - 3 yıl Önce

Tüm Özmen aile fertlerine, başsağlığı ve selamlarımızı iletiyoruz!
Şükrü Külen

Reşit EKEN
Reşit EKEN - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerine başsağlığı dilerim

tevfik ograk
tevfik ograk - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanin cennet. Olsun ailesine Allah sabie versin

Abuzeyt yakışır  berber olan dost
Abuzeyt yakışır berber olan dost - 3 yıl Önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailsine başı sağ losun

Mehmet Emin Özmen
Mehmet Emin Özmen - 3 yıl Önce

Bir ay gibi kısa bir sürede hem babamı hem de amcamı dar-ı bekaya uğurladık. Üzgünüz ama kadir şinas İdillilerin desteğini hissetmenin motivasyonunu hemen yanıbaşımızda hissediyoruz. Bizler sizi seviyor ve takdir ediyoruz. Herkesten Allah razı olsun.


SIRADAKİ HABER