Bulduk " Beni Seçerseniz siz kazanmış olacaksınız"

Turgut Özal mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklayan Abdullah Bulduk, ‘Şahsi hiçbir çıkar gözetmeksizin mahallemizin yararına olacak projeleri hayata geçirmek için aday olduğunu ifade ederken

Bulduk " Beni Seçerseniz siz kazanmış olacaksınız"

Turgut Özal mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklayan Abdullah Bulduk, ‘Şahsi hiçbir çıkar gözetmeksizin mahallemizin yararına olacak projeleri hayata geçirmek için aday olduğunu ifade ederken’, Yetki verildiği takdirde mahallelinin hizmet karı olacağını belirten Bulduk, şöyle devam etti: “Yaklaşık 15 yıldır bu mahallede ikamet etmekteyim. Çalıştığım iş dolayısı ile de mahallelimizin sorunlarını şikayetlerini dilek ve isteklerini yakından biliyorum. Şahsi hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin halkın yararına olacak projeler üretip en kısa sürede hayata geçirmek; söylediğini yapan, yapacaklarını pratikte sergileyen bir çalışma tarzıyla, muhtarlıkları şahsi geçim kaynakları olmaktan çıkarıp; gerçek özüne dönerek toplum yararına çalışan bir kuruma dönüştürerek, muhtarlığı doğrudan bir hizmet kurumu haline getireceğiz.Temel perspektifimiz olacak,yalancı olmıyacağız, tamam tamam demeyi fazla kullanmayacağız, bugün git yarın gel demiyeceğiz. Mahallemizle ilgili sorunlarla yakından ilgilenip, bayanlara, gençlere ve eğitime yönelik projelerimizle ilgilli belli periyotlarda toplantılar yaparak görüş ve önerileriniz alındıktan sonra, ortak karar neticesinde çıkan önerileri projeye dönüştürerek hemen pratiğe geçmesi için ilgili kurumlarla direkt temasa geçilip taleplerinizin yerine getirilmesi için ne gerekiyorsa yapılması yönünde ivedi ile çalışmalara başlayacağız. Değerli mahallemiz için istekler emir olacak, sürekli çalışan mahallenin istekleri ile ilgilenen bir muhtarlık olacağımıza söz veriyorum, isteklerinize amadeyim, beni seçerseniz siz kazanmış olacaksınız.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki bulduk
Zeki bulduk - 4 ay Önce

Ben kendisinin çok büyük işler yapacağına inanıyorum verdiği her sözü tutan biridir. Çok girişken bir kişiliği vardır mahallesi için ne lazımsa hangi eksikler varsa her an yapmaya hazır bir kişiliği vardır.

Hasan Bulduk
Hasan Bulduk - 4 ay Önce

Ben şahsen bildiğim ve tanıdığım için mahallesi için her türlü fedekarlığı göze alacak bir insandır.
Kendi iyiliğini bir kenara bırakıp mahallesinin iyiliğini düşünecek bir insandır.

SIRADAKİ HABER