3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla etkinlik düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü kapalı Spor salonunda yapıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla etkinlik düzenlendi

Özel İdil Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü kapalı Spor salonunda yapıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolaysıyla etkinlik düzenledi. Etkinlik 1 dakika saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirtilen konuşmanın ardında, Vedat Evsen yaptığı konuşmasında engellilerin fiziki olarak engel olabilecekleri ama hayat alanında verecekleri mücadele ile bütün engelleri kaldırabilecekleri ifade edildi. Sinevizyon gösterimi ile engellilerin çeşitli oyun ve aktivitelerin sunulduğu programdan sonra, engelliler bir oyun sergilemesinin ardında program sona erdi.

Etkinliğe İdil Kaymakamı Belediye Başkan vekili Zafer Sağ, Cumhuriyet Baş Savcısı Rıdvan Avci, İMYO Müdürü Gazal Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit, Kurum amirleri, İMYO öğrencileri, Zübeyde Hanım Ana okul Öğrencileri ve STK temsilcileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER