İstiklal Marşı'nın kabulü İdil'de coşkuyla kutlandı

İstiklal Marşı'nın kabulü İdil'de coşkuyla kutlandı

 İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla program düzenlendi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda İngilizce Öğretmeni günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Oratoryo gösterisi, sinevizyon gösterimi ve öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam eden programda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Programa İdil Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Refik Özsoy, İlçe Emniyet Müdürü Ali Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Murat, İl Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Kozan, Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdullah Dalmış ,CHP İlçe Başkanı Mehmet Altun, Sırt Köy Belediye Başkanı A.Kadir Balica, Karalar Belediye Başkanı Halef İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Müzik Öğretmenleri Korosu Şef Altan Bekar yönetiminde bir konser verdi. Konserde bir birinden güzel türküler seslendirildi. Seyircilerin zaman zaman türkülere eşlik etiği görüldü. Ödül törenin ardında program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2022, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER