Hastane Müdürü görevine başladı

Şırnak halkının beklediği atama gerçekleşti. Haber sitelerinde sosyal medya paylaşım sitelerinde halkın beklediği atama olarak açıklanarak paylaşılan haber göre Mehmet Batmaz Şırnak Devlet Hastanesine Müdür olarak atandı.

Hastane Müdürü görevine başladı

Şırnak Devlet Hastanesi’nde Hastane Müdürlüğü görevine Şırnaklı Mehmet Batmaz atandı. Daha önce çeşitli sağlık kurumlarında idari görevlerde bulunan ve hastane müdürlüğü deneyimiyle tanınan Batmaz, resmen görevine başladı.

Sağlık sektöründeki birikimi ve yönetim tecrübesiyle dikkat çeken Mehmet Batmaz’ın atanması, Şırnak’ta sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Halk tarafından memnuniyetle karşılanan bu atama, sağlık alanında yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2025, 14:13
YORUM EKLE