Türk Kızılay Şırnak İl Merkezi Başkanlığı, Türk Kızılay Şubeler Kurultayı’nda 2024 yılı çalışmaları kapsamında şartlı bağış ve gönüllü performansı alanlarında elde ettiği derecelerle 3 ödül kazanarak kentte büyük gurur yaşattı.
“Birlikten İyilik Doğar” anlayışıyla düzenlenen kurultaya; Şırnak İl Şube Başkanı Muhittin Benek, Cizre İlçe Başkanı Salih Sevinç ve İdil İlçe Başkanı Mehmet Akdeniz katılım sağladı.
Türkiye genelinden Kızılay şubelerinin bir araya geldiği kurultayda; iyiliği büyütmek, sahadaki çalışmaları ortak akılla daha ileriye taşımak ve Kızılay’ın köklü değerlerini geleceğe aktarmak hedeflendi. Toplantıların oldukça verimli geçtiği ifade edildi.
Şırnak Kızılay’dan Türkiye Çapında Başarı
2024 yılı boyunca yürütülen özverili çalışmalar, önemli derecelerle taçlandı. Buna göre:
- Şırnak İl Merkezi, Şartlı Bağış kategorisinde 81 il arasında Türkiye 3’üncüsü oldu.
- Cizre Şubesi, Şartlı Bağış kategorisinde tüm ilçe şubeleri arasında Türkiye 2’nciliği elde etti.
- Gönüllü Performansı alanında ise tüm ilçeler arasında Türkiye 3’üncülüğü kazanıldı.
Bu başarılarla birlikte Türk Kızılay Şırnak İl Merkezi Başkanlığı, kurultaydan toplam 3 ödülle dönerek önemli bir başarıya imza attı.