Karalar'da 3. Tekstil atölyesinin açılışı yapıldı

. İlk etapta 30 işçinin istihdam edileceği belirtildi.

Karalar'da 3. Tekstil atölyesinin açılışı yapıldı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili  Zafer Sağ,  Karalar Beldesinde Tekstil atölyesinin açılışını Yaptı.

Karalar Beldesinde 3. Tekstil atölyesi törenle açıldı.İlçe merkezine bağlı Karalar Beldesinde 3. tekstil atölyesi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer SAĞ'ın katıldığı açılış programı ile faaliyete başladı. İlk etapta 30 işçinin istihdam edileceği belirtildi.

Açılış programına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ'a Cumhuriyet Başsavcısı Rıdvan AVCI, İşkur İl Müdür Yardımcısı Lokman ULUS, Ak Parti İlçe Başkanı Murat AY, Karalar Belde Başkanı Halef İNAN, İlçe Emniyet Müdürü Barış AĞIRGÖTÜREN, İlçe Jandarma Komutanı Serkan ENGİN, bazı kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşların temsilcileri eşlik etti. Kaymakam açılışta yaptığı konuşmasında; "Beldemizde açılan tekstil atölyesinin hem işverenlerimize hem de çalışan işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemizin kalkınmasında ve istihdamın gerçekleşmesinde taş üstüne taş koyan yatırımcı kuruluşların bu tür tesislerinin açılmasında büyük memnuniyet duyuyoruz. Atölye sahiplerine ve çalışanlarına bereketli ve bol kazançlar dilerim." dedi.

Kaymakam, yaptığı konuşmanın ardından beldemizde 30 işçi istihdam edilen Yıldız-Hoser Tekstil Atölyesini inceleyerek çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Tekstil atölyesi iş ortakları Garbi HOSER ile Fethullah YILDIZ, Kaymakam ve beraberindekilere tekstil atölyesi hakkında detaylı bilgiler verdi. Kaymakam ve beraberindekiler tekstil atölyesinde yapılan incelemelerin ardından Karalar Beldesinden ayrıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cahil başa geçerse
Cahil başa geçerse - 4 yıl Önce

Bu maskesiz gezen tayfa coronaya karşı etkili üretimi gizli olan bir ilaç mi kullanıyor da bu kadar rahat milletin için de maskesiz geziyor. Bu resmi ve haberi direk sağlık bakanlığına ve cumhurbaşkanımiza ileteceğim.

Nurullah yıldız
Nurullah yıldız - 4 yıl Önce

Allah utandırmasın bol kazançlar versin inşAllah

SIRADAKİ HABER