İdil Esnafı “Salı Pazarı tümden kalksın”

idil ekonomisinin ne kadar zorda olduğunun belirten idil esnafı çözüm önerileri arasında Salı günleri kurulan Salı pazarı  tümden kaldırılırsa, dışarıya çıkan para içerde tutulacağı, içerde tutan para ekonomiyi bir nebze rahatlatacağı belirtildi.

İdil Esnafı “Salı Pazarı tümden kalksın”

İdil Esnafı “Salı Pazarı tümden kalksın”

İdil Esnafı Salı günleri ilçe merkezinde  kurulan Halk Pazarının tümden kaldırılmasını istiyor. Ayda 5-6 iş yerinin ilçe de kapandığını kabul edersek, Avrupa binlerce gencimizin göç ettiğini düşünürsek, İnşaat sektörünün sekteye uğradığı bir dönemde, ilçe merkezinde Salı günleri kurulan Pazar dışarıya trilyonca para çıkararak idil ekonomisini sekteye uğrattığı göreceksiniz diye ifade edildi. idil ekonomisinin ne kadar zorda olduğunun belirten idil esnafı çözüm önerileri arasında Salı günleri kurulan Salı pazarı  tümden kaldırılırsa, dışarıya çıkan para içerde tutulacağı, içerde tutan para ekonomiyi bir nebze rahatlatacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 18:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekonomi battı
Ekonomi battı - 5 yıl Önce

İdil’de salı pazarı kaldırılsa domatesin kilosunu üç katı satın alacaz, idil esnafı üç kağıtçı Allah onlara meydan vermesin, öncelikle idil esnafı kendine çeki düzen versin, insaflı vicdanlı olsun ‘ gerisi gelir’ ama salı pazarının kaldırılması değilde , salı ve Cumartesi de kurulmalıdır’

Mühittin
Mühittin - 5 yıl Önce

İdil esnafı zaten fırsat kolluyor artık kollamaya gerek kalmaz bunu desteklesek fırsatı biz vermiş oluruz kaldırılmasın devam etsin herkes kendi nasibini alıyor

Yıldız elçioelçioğlu
Yıldız elçioelçioğlu - 5 yıl Önce

Bizde gidip cizreden alırız.

İdris NAS
İdris NAS - 5 yıl Önce

İdil de bir gün yerine iki gün pazar kurulsa daha iyi olur.sebze meyvede ucuzlama olur. şayet pazar kaldırılsa görün sebze ve meyve fiatları iki katına çıkar. özellikle sebze halindeki esnaflar çok fırsatçılar.

Mehmet emin
Mehmet emin - 5 yıl Önce

Kapanmasin

Ya
Ya - 5 yıl Önce

Ya bi gidin milletle dalga geçmeyin

SIRADAKİ HABER