Şırnak Üniversitesi Basın mensupları ile biraraya geldi

Şırnak Üniversitesi Basın mensupları ile biraraya geldi
Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdürrahim Alkış, Şırnak’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü senato Merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Rektör Alkış, ilk olarak üniversitenin tarihsel gelişiminden bahsederek, 2023 yılına ilişkin Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu verilerini aktardı.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı esnasında basın mensuplarıyla üniversitenin gündemine dair konular hakkında sohbet eden Rektör Prof. Dr. Alkış, Kahvaltı sonrası üniversitenin 2023 yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporunun verilerini dair bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.

Üniversitenin çalışmalarıyla ilgi basın açıklaması yapan Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, “Dün olduğu gibi bu gün de yarında durmadan yorulmadan çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası standartlarda rekabet edebilmesi, büyümesi, gelişmesi ve her alanda öğrencilerine ve bölgeye değer katması için ekonomik, sosyal kültürel ve akademik alanlarda birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu gün de görüyoruz ki çalışmalarımız meyvesini veriyor. 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflerimize %62 oranında ulaştık ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER