İdil Minikler Diyarı Kreş Ve Gündüz Bakım evinden hizmete devam

İdil Minikler Diyarı Kreş Ve Gündüz Bakım evinden hizmete devam

İdil Minikler Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım evi hizmet etmeye devam ediyor. Kreş ve Bakım evi çalışan aileler can simid durumu görürken sunduğu hizmetten dolayı ailelerin memnunyetlerini dile getirdiği  ifade edildi..

Bir merkez düşünün ki mutlu çocuk seslerinin yankılandığı, başarının ilk tohumunun atıldığı, hayatı adım adım keşfetmenin heyecanının yaşandığı bir yer olsun. İşte burası tam da  İdil Minikler Diyarı Kreş ve gündüz Bakım evi. Bakımevinde çocukların bilişsel, duygusal, psiko-motor gelişimleri desteklenirken, birçok yöntemle yaratıcılıkları ve yetenekleri de gelişme fırsatı buluyor.

Çocuklara serbest hareket etme olanağı sağlayan dış oyun mekanları, sezgi ve becerilerini geliştirecek resim, müzik, dans gibi hobi alanları, temiz ve hijyenik ortamda uyumalarını sağlayacak yatakhane ile merkez şimdiden çocukların ikinci evi oldu. Çalışan ailelerin umudu olan Gündüz bakım evi İdil'in tek güvenli Kreş ve Gündüz Bakımevi olması büyük bir avantaj.

Bakımevi çocukların her türlü ihtiyaçları ve güvenlikleri düşünülerek, milli eğitim bakanlığı müfredatına uygun olarak tasarlandı. Bina yerden ısıtma, enerji tasarruflu aydınlatma sistemleri ve doğal içerikli zemin kaplamalarla donatılarak çocukların kullanımına hazır hale getirildi. Bir seneden fazla ilçe merkezinde hizmet veren Bakım evi "Ailelerin gözü arkada kalmasın. Çocuklara gözümüz gibi bakacağız." diyerek ailelere mesaj verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022, 23:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER