Kategoriler

Hemşire evinde ölü bulundu

İdilli eski hemşire Elif Çelik, Mardin’de evinde ölü bulundu

Mardin’in Artuklu ilçesinde yaşayan, İdil nüfusuna kayıtlı eski hemşire Elif Çelik (27), evinde ölü bulundu.

Bir dönem Nusaybin Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Elif Çelik’in, geçen yıl ağustos ayında görevinden istifa ederek Artuklu ilçe merkezine yerleştiği öğrenildi. Evlendikten kısa bir süre sonra eşinden ayrıldığı belirtilen Çelik’ten bir süredir haber alamayan yakınları, 28 Mart’ta yaşadığı eve gitti.

Yakınları, Çelik’i evde hareketsiz halde bulunca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Elif Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Çelik’in cenazesi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, Köyceğiz Köyü’nde toprağa verildi.

Elif Çelik’in kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi raporunun ardından netlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
207 Kez Görüntülendi.
Hemşire evinde ölü bulundu
BÖLGESEL
20 Kez Görüntülendi.
Cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu
ŞIRNAK
89 Kez Görüntülendi.
Sevimli ailesinin acı günü
ŞIRNAK
59 Kez Görüntülendi.
Hakan Cirit görevine başladı
EĞİTİM
69 Kez Görüntülendi.
Kerim Tanış İdil Kitap Fuarın’da
EĞİTİM
53 Kez Görüntülendi.
Yeni Kitap İdil’de Edebiyat Gündemine Girdi
EKONOMİ
95 Kez Görüntülendi.
İdil’de Girişimcilik Örneği: Tarihi Mağarada Üretim
EĞİTİM
114 Kez Görüntülendi.
Ünlü Yazarlar İdil Kitap Fuarı’nda Buluşuyor
ŞIRNAK
133 Kez Görüntülendi.
Dicle suyuna Şırnak Petrol’u karıştı
ŞIRNAK
380 Kez Görüntülendi.
Mahallenin ismi değiştirme süreci başlatıldı