Cizre Spor kulüp Başkanı Sevinç istifamı ediyor

​​​​​​​Cizre Spor Bağcılar spor arasında cumartesi günü Cizre ilçe stadında oynan maçta Cizre Sporun 2-0 yenilmesi üzerine taraftarlar Cizre spor yönetimini istifaya davet etmişti

Cizre Spor kulüp Başkanı Sevinç istifamı ediyor

Cizre Spor Bağcılar spor arasında cumartesi günü Cizre ilçe stadında oynan maçta Cizre Sporun 2-0 yenilmesi üzerine taraftarlar Cizre spor yönetimini istifaya davet etmişti. Cizre Spor Kulüp Başkanı Salih Sevin kişisel hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi.” BAŞKAN SALİH SEFİNÇ’TEN AÇIKLAMA

Cizre Spora Gönül Veren Saygıdeğer Cizreli Hemşehrilerim ve Sevgili kardeşlerim.....

2010 yılından bugüne kadar Cizre Spor Kulübü Başkanlığını yağmur çamur demeden,deplasman dinlemeden her türlü zorluğa göğüs gererek bu güne kadar yaptım.Yeri geldi taşa kafa koyduk burnum kırıldı,yeri geldi eziyet gördük ama hiç bir zaman pes etmedik.

Kişisel hiçbir bir menfaat gütmeden toplum adına,toplum yararına alnımızın terinden,kendi bütçemden bu güne kadar yaklaşık 10.000.000 TL.(On milyon TL) harcama yaptım.

Fakat bunu bir minnet değil bir hizmet anlayışı ile yaptım.

Cizremize ve gençlerimize helali hoş olsun.

Cizremizin tarihinde kötü iz bırakan onca olaylara rağmen biz Cizrespor bayrağını ülkenin her yerinde şerefli bir şekilde dalgalandırdık. onca eziyete rağmen gene pes etmedik.Gerektiğinde bu takım zirveden düşmesin diye canımızı,malımızı ortaya koyduk ama asla pes etmedik ve Cizre Sporun başını eğdirmedik aksine her yerde yücelttik.
Bunca zorluklara rağmen başladığımız günden bu yana Cizre Sporu amatörden yeniden kurarak;

1-Amatör lig Şampiyonu
2-Bölgesel amatör lig şampiyonu
3-Profesyonel 3.lige yükselme başarısının yanında

4-Türkiye kupalarında bir ilke imza atan ve adından söz ettiren bir Cizre Spor yarattık.
5-Federasyon nezdinde Cizre Spor’u çok iyi temsil ettik ve saygın bir kulüb haline getirdik.
6-çoğu 1.lig takımlarında olmayan tesisler inşa ettik.
7-En önemlisi hiç bir kurumdan 9 yıl boyunca destek almadan kendi bütçesini cebinden harcayan bir yönetimle ayakta dimdik duran bir Cizre Spor yarattık.

Allah şahittir ki yaptığımız tüm çaba ve uğraş Cizre isminin yücelmesi ve değerli taraftarların memnuniyeti için yapıldı.

Ama ne yazık ki tüm bu uğraş ve çabalarımıza rağmen Cizre Spor ve Bağcılar spor maçında bazı taraftarların “YÖNETİM İSTİFA “ sözleri bu dakikaya kadar kulağımda çınlamakta ve dolayısıyla kendi muhasebemizi yapmaya bu olay zorlamıştır.Bizler koltuk sevdalısı olmadığımızı,bu takımım kişi ve bir grubun tekelinde olmadığını Cizre Sporun Halkın takımı olduğunu defalarca kamuoyunda açıklamalar ile halkımıza anlattık.Bu açıklamalarımız da bunun bir ispatıdır.

Cizresporun kirli zihinler ve eller üzerinden yaratılan algınının farkında olmama rağmen bu çabaları boşa çıkarmak adına tüm halkın takımı olduğunu göstermek açısından bu paylaşımı ve kararı alma gereği duydum.

Sizlerden gelen istek üzerine; Canım kadar çok sevdiğim aşk İle bağlı olduğum, ailemden çok kendisine zaman ayırdığım şanlı, gururlu ve ismi yüce Cizre Spordaki başkanlık görevimden zirvede, alnı ak ve gururlu bir şekilde istifa ediyorum..

Hakkım ve vermiş olduğum tüm emekler Cizre’ye ve gerçek Cizre Spor taraftarına helal olsun.Bu yolda ter döken emek harcayan ve 90 dakika boyunca susmayan taraftardan haklarını helal etmesini umuyorum.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER