Saldırgan tutuklandı ceza evine gönderildi

Saldırgan tutuklandı ceza evine gönderildi

Nuri Aslan'ın cinayet zanlısı tutuklandı. Dün akşam Alanya caddesinde yürüyüşe çıkan A101'i geçtikten sonra silahlı saldırıya uğrayan Nuri Aslan'ın Cinayet zanlısı E.A yakalndığı ve ilçe emniyette sorgusu tamaladıktan sonra Adliyeye sevk edildi. Adliye de ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak Midyat cezaevine gönderildi. Saldırganın merhum Nuri Aslan'ın öz amcasının oğlu olduğu belirlendi. 

Cinayet anın görüntüleri ortaya çıktı

Nuri Aslan saat kulesi tarafından gelerek eve doğru yürüyor. A101'i  geçtikten sonra saldırganın silahı ateşleniyor, Nuri Aslan ilk kurşunda yere yığılıyor. Saldırgan, Aslan yerde iken silahı adeta boşaltıyor. Saldırganın yanında bulunan bayan saldırganı tokatlayarak uzaklaştırmaya çalışırken, etrafta bulunan vatandaşlar olayın şokunu yaşayarak olanları anlamaya çalıştığı görülüyor. Cinayet anın görüntüleri sosyal medyaya paylışıldığı belirtildi.

Aslan'ın cenazesi bugün toprağa verildi

Nuri Aslan'ın cenazesi otopsi işlemleri dün akşam Şırnak Devlet Hastanesine gönderildi. Otopsi işlemleri bitikten sonra bugün ikindi vaktinde cenazesi İdil'e ulaştı. Şeğ Hesen İlçe mezarlığında Aslan için düzenlenen cenaze törenin ardında toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi akrabaları ve ilçe halkı katıldı.

Kimdi

Nuri Aslan ilçe merkezine bağlı Fırfel köyü nufüsüna kayıtlıydı. Merhum H.İbrahim Aslan'ın büyük oğluydu. Ticretle uğraşarak sosyal hayatına devam ediyordu. Dün akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederek aramızdan ayrıldı. Vefatı İdil'de derin bir üzüntüye vesile oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER