Hasan Turgut Mazbatasını aldı

Karalar Beldesi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bir ilki gerçekleştirdi. Karalar Beldesinde 3 Dönem Ak Parti'nin Belediye başkanlığı yürütüğü dönem sona erdi. CHP Belediye Başkanı Hasan Turgut Belediye Başkanlığı kazanarak yeni dönemin başlamasına neden oldu. Hasan Turgut ile Belediye Encümenleri bugün İlçe seçim kurulunda mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladılar.

Hasan Turgut Mazbatasını aldı

Karalar Belediye Başkanı Hasan Turgut İlçe seçim kurulundan Mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Turgut, CHP ilçe Başkanı ile Belediye Encümenleri ile birlikte Adliye sarayı merdivenlerinde fotoğraf çekerek o anı ölümsüzleştirdiler. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed 47
Muhammed 47 - 1 ay Önce

Karalar Beldesine seçilen Yeni Başkan temiz bir sayfa açacağına inanıyorum. İnşAllah halkıda memnun edecektir. Kendisini kutluyorum. Başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun.

Muhammed 47
Muhammed 47 - 1 ay Önce

Adam gibi adam Beldenize hayırlı olsun. En yakında hizmet karınız olarak çalışmaya başlayacaktır. Diğer başkan gibi hep bana demiyecek hep halka verecek en yakında çalışmaya başlayacaktır. Başarılar diliyorum kendisine yolun açık olsun inşAllah.

SIRADAKİ HABER