Evinde yanmış halde ağır yaralı bulunan 4 çocuk babası adam hayatını kaybetti

Evinde yanmış halde ağır yaralı bulunan 4 çocuk babası adam hayatını kaybetti

Mardin'de 4 çocuk babası bir kişi, evinde vücudunun büyük bir bölümünü yanmış halde ağır yaralı bulundu. Yanıcı madde ile yandığı tespit edilen şahıs hastanede hayatını kaybetti. Ölümünün ardından bir şüpheli gözaltına alınırken, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu konusunda çalışmalar devam ediyor.

Artuklu ilçesi Kayacan Mahallesindeki bir apartmanda bir kişinin yanıcı madde ile yandığı ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

YANMIŞ HALDE AĞIR YARALI BULUNDU

Ekipler, daireye girdiklerinde kişinin vücudunun büyük bir bölümünde yanmış halde buldu. Ekipler, yaptıkları incelemelerde yanan kişinin F.O. olduğunu belirledi.

HAYATINI KAYBETTİ

Yanıcı madde ile yandığı tespit edilerek vücudunda ağır yanıklar oluşan F.O., önce Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine ardından yanık ünitesi bulunan Diyarbakır'a sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan F.O., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

CİNAYET Mİ, İNTİHAR MI?

4 çocuk babası olduğu öğrenilen F.O., ölümünün ardından bir şüpheli gözaltına alındı, yaşanan olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu ise yapılacak çalışmaların ardından ortaya çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2022, 00:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER