PARİS OLAYLARI VE DÜNYA

Güya medeniyetin beşiği batıda olaylar durmuyor, Çok yakında diğer ülkelere sıçrar.

Peki Neden;

1-Batıda bir avuç azınlıktan başka mutlu olan yok.

2-1900-2011 yılına kadar bati az gelişmiş ülkelerin yer altı ve yerüstü kaynaklarını sömürmüş ve ülkelerin merkez banklarına taşınmış, Elde edilen servet ile şehirlerin imarı yapılmış ,Metrolar, Köprüler yapılmış ,Bu inşaatlarla  zengin ailelerin zenginliği katlanarak büyümüş.

3- Afrika’ya bir gemi pirinç götürüp bir uçak altın ve Pırlanta almışlar.

4-Afrikadan köleler getirilerek Metrolar yapılmış.

5-Materyalist eğitim sistemi ile zengin ol, Nasıl zengin olduğun önemli değil.

6-Emperyalist emelleri peşinde koşarken kendi halklarını unutmuşlardır. Gettolar oluşmuş.

7-Afrika ve Az gelişmiş ülkelerde uydu hükümetler kurulmuş.

9-Çıkarları doğrultusunda hareket etmeyen hükûmetlere karşı SOROS varı önemler Partiler kapatılmış (Erbakan Hocamızın kurmuş olduğu 4 partisi kapatılmış)Hükumetler düşürülmüş. Türkiye’de 1960 darbesi.1970 darbesi 1980 darbesi, 28ŞubatDarbesi, 19-25 Aralık kalkışması ve en son 15 Temmuz darbesini gösterebiliriz.

10-İslam coğrafyasında kardeşi kardeşe kırdırmışlar. Önce ülkelerin altını üstüne getirip tarumar etmişler sonra imar kisvesi altında Batının büyük müteahhitlerine ihaleler verilmiş ve Askeri operasyonlarla merkez bankaları Altın ve dövizleri boşaltılmış, Tarihi eserleri batının müzayede salonlarında Açıkartırma ile hayasızca satılmış,İslam coğrafyası bunu izlemekle yetinmiş…

PEKI CARE NEDİR?

Çare Milli Görüş ve Adil düzendir.

Milli Görüş ve Yeniden Refah partisinin Kırmızı kıtabı;

İstediği gibi yaşama, istediği gibi giyinme. İstediği gibi inanma, istediği yerde çalışma, istediği yere seyahatetme, istediği şekilde eğitim görme ve yerleşme hürriyetivar. Kavga değil barış, Ötekileştirme değil bütünleştirici,Refah ve zenginliğin bir avuç insanıntekelinde değil halkın bütün katmanlarına yayma. Haksız Vergilerle Kdv ,faiz ile halkı inim inim inletmekten Yeniden Refaha Kavuşturmak. Bütün bunları yapmak, Emperyalist Tapınak şövalyelerinin İslam coğrafyasında oyunlarını boşa çıkartmak demektir.

Bizim davamızda kimse kendi için yaşamaz, herkes kardeşi için yaşar. Menfaati öldürmenin en kolay yolu budur.Prof.DrNecmettin Erbakan

Zulüm ile abat olanın Akıbeti Berbat olur… 8.Aralik.2018

Selam ve Dua

Abdulselam Güleç

Twitter ; @Abdulselam1

YORUM EKLE
YORUMLAR
Davut dalay
Davut dalay - 5 yıl Önce

Onaylıyor selamlar

Mehmet Akif Işık
Mehmet Akif Işık - 5 yıl Önce

Önemli bir noktaya değinmişsiniz.
Elinize kaleminize ssğlık.

Abdullah göze
Abdullah göze - 5 yıl Önce

Hayırlı neyse o olur inşAllah