Yeşilce Mezrası (Şeğ Hadır) yolu SOS veriyor

Kozluca Köyüne bağlı Yeşilce Mezrasının 2 kilometrelik yolu yağışlı havalarda kullanmak nereden bakarsanız imkansız halde olduğu belirtildi.

Yeşilce Mezrası (Şeğ Hadır) yolu SOS veriyor

Kozluca Köyüne bağlı Yeşilce Mezrasının 2 kilometrelik yolu yağışlı havalarda kullanmak nereden bakarsanız imkansız halde olduğu belirtildi.

İlçe merkezine bağlı Kozluca Köyü (Ğanıke) Yeşilce Mezrası, Kozluca köyüne 2 kilometre uzaklıkta ki yolu SOS veriyor. 200 nüfuslu, 60 haneli Yeşilce Mezrası (Şeğ Hadır) Kozluca köyüne 2 kilometre mesafede, hafta içi her gün köyden 4 öğrenci servisi öğrencileri okullara yetiştirmek için erken saatlerde mezradan hareket ederek yola çıktıkları ifade edildi. Havalar yağışlı olduğu zamanlarda minibüsler yolu kat etmekte çok zorlandığı gibi yoldaki çukurlarda kalarak badanaj yapmasından öğrencilerin kurtardığı belirtildi. Öğrenciler her sabah mezradan okulla taşıyan minibüs Şoförü M.Selim Beltan mezranın yoluyla ilgili şu ifadeleri kullandı.” Mezramız Kozluca köyünden 2 kilometre mesafede, 2 kilometrelik yolda yüzlerce çukur meydana gelmiş,çukurlar tamamen toprağa ulaşmış durumda. Yağmur yağdığı zamanlarda bu çukurlar suyla doluyor, minibüs olarak çukurlardan kaçışımız yok, çukurlara girerken tekerlikler çamura saplıyor, minibüs hareket etmekte zorlanıyor. Yolcular minibüsten inerek hep beraber minibüsü kurtarıyoruz. Biz bu hareketleri hafta içi ve yağışlı günlerde her gün tekrar ediyoruz. Çukurlar buz tutuğu günlerde ise araçlara maddi zarar veriyor. Biz bu iki kilometrelik yolda çok çektik, yetkililerin sorunumuza eğilmelerini istiyoruz.” Diyen Beltene yetkililere bilgi verdiniz mi sorulması üzerine şu açıklamayı yaptı.” Yolun durumunu ilçe kaymakamına ve yetkililere bildirmedik, belki de haberleri yoktur, ilk defa açıklıyoruz. Ama kaymakam beye çok güveniyoruz, eminim bilgi sahip olduğu taktirde elinde geleni yapacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 17:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lokman alma
Lokman alma - 5 yıl Önce

Kaymakam beyden ricsmizdir yolumuzu yapın çocuklar okul gitmekte zorluk çekiyor allak korusun bir ağır hastamız olsa hastaneye nasıl yetistiricez lütfen viran önce el atın saygilar

SIRADAKİ HABER