Rojin konser verdi

Rojin konser verdi
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda hayata geçirilen ‘Bir Anadolu Şenliği’ etkinliklerinin 2’inci gününde şarkıcı Rojin Şırnak'ta konser verdi.

Sevilen sanatçı Rojin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda hayata geçirdiği “Bir Anadolu Şenliği” kapsamında Şırnak Adliye Meydanı’nda sahne aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen ‘Bir Anadolu Şenliği’nin 3’üncü durağı Hakkari ve Tunceli’nin ardından Şırnak oldu.

“Bir Anadolu Şenliği”nin Şırnak’taki ikinci gününde sahne alan Rojin dinleyicilerine unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Ünlü sanatçı, farklı müzik türlerinden oluşan zengin repertuvarı ve enerjik sahne performansıyla Şırnaklılardan tam not aldı.

Konserde barış temalı şarkılar seslendiren Rojin, acının dili olmadığını ve gözyaşının renginin bir olduğunu belirterek, barışa olan inancını vurguladı. Şırnaklılar da sanatçıya eşlik etti.

Adliye Meydanı’nda gerçekleşen konser, Şarkıcı Rojin sahne enerjisiyle izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatırken ,alanı dolduran binlerce kişi müzik eşliginde doyasıya eğlendi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2025, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER