Merhaba dostlar

Merhaba saygıdeğer hem şehirlerim
Uzun bir aradan sonra İdil haberde beraberiz. 2018 yili boyunca sizlere doğru haberleri ulaştırmaya çalıştık. Heyecanla beklediğiniz İdil haberle sizlere yeniden merhaba dedik. Sizleri Kürt misafirperverliğiyle buluşturduk. Sunduğumuz hizmeti sürekli yenileyerek geliştirmeğe çalıştık. Bizi tercih ederek takip ettiğiniz için başarılarımıza ortak oldunuz. Hedeflerimizi büyüttüğünüz için en samimi duygularımla teşekkür ederim.
İdilimizin bayrak taşıyıcısı olarak İdil haberin bizim için taşıdığı anlamı çok büyüktür. Basınımızın gelişimi için sizlerin sayesinde istikrarlı ilerleyişimize devam edeceğiz. Son yıllardaki yükselişimizi yani evimizde başladığımız bir dizi teknolojik hizmetlerimiz ile sürdüreceğiz. 2018 yılında mevcut altyapımızı güçlendirirken basın sektöründeki yerimizi sağlamlaştıracak 2019 yılını geleceğe yönelik yatırımların rekorlar yılı yapmağa çalışacağız.
Bizi tercih edip, takip eden siz değerli okuyucularımıza ve bu başarıda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutlarım.
Gelişimini hızla sürdüren İdil haber okuyucularına sunduğu hizmeti geliştirerek basın pazarındaki payını arttırmaya ve yükselişini sürdürmeğe devam diyoruz. Okuyucularımızın memnuniyeti önemli bir başarıdır. Birlikten kuvvet doğar. Birlikten ilham verici hikâyeler gün yüzüne çikar. Özveri hem başarının hem de yükselişin anahtarıdır. Tarihi anlara tanıklık eder.
Bazı anılar vardır ki, izleri yüzyılları aşar. Güneşin doğuşuyla her sabah yeniden başlayan bir hayatin tazeliğini andırır. İçindeki bilgi ve ibret öyküleri. Işte Idil haberin en önemli özelliği budur.
İdil’deki basın sektöründe önemli gelişmelere imza attığımız 2018 yılında bölgemizde spora ve kültüre verdiğimiz desteği de sürdürdük, sürdürmeğe devam edeceğiz.
Değerli hemşerilerimiz idil haber sayesinde eriştiğimiz başarılar için şükranlarımızı sunuyoruz. Bu basarılar tüm Idil haber okuyucularının, tüm İdil halkının başarılarıdır. 2019 yılında yeni rekorlarla sizleri ağarlamayi umuyor, yeni yılın halkımıza, ülkemize ve dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyoruz.
Hepinize keyifli okumalar diliyoruz.

YORUM EKLE