İlçe garajı açıldı, Teşekkürler Kaymakam Bey ama!

İlçe garajı açıldı, Teşekkürler Kaymakam Bey ama!

Anlatmaya geçmeden önce Kaymakam Beye ilçe garajın açılışını gerçekleştirdiği için kendisine arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Demek ki zor bir iş değilmiş, insan duygudaşlık kurunca talepleri gerçekleştirebiliyor. Gerçekleşti, sağ olun Kaymakam Bey, yalnız bir düzene ihtiyacımız var.

İlçe garajından günde; 25 sefer Cizre, 22 sefer Midyat, 22 Sefer Nusaybin toplamda 69 sefer giriş çıkış düzenleniyor.  Bu seferler nedeniyle en azında günde 1000 insan giriş çıkışı sağlanıyor. İnsanların ihtiyacı düşünüldüğünde; oturma yerleri, bekleme yerleri, büfe, atıştırma yeri, lavabo ihtiyacı derken birçok hizmet alanına ihtiyaç duyuluyor. İnsanların hizmetini karşılayacak hiçbir düzenleme yok, düzenleme olmadığı gibi, düzenleme yapmak yasak, çay evi açmak, büfe kurmak, döner açmak, hizmet alanı için bina inşa etmek yasak. Garaj suç işleyen bir kuruma döndü, kaymakam Bey. Eminim bunlardan haberiniz yok, size anlatmıyorlar, bu anlattıklarımı yerinde görmeniz için buyurun bir çayımız için yerinde görün. Garajdan çıkan minibüsler, kaçak olarak çevre yoluna çıkarak yoluna devam ediyorlar. İnönü caddesinden geçmek yasak, Hükümet caddesinde geçmek yasak. Alanya caddesinde bulunan ofisimize ulaşmak için ara sokakları kullanarak ulaşıyoruz. Ara sokaklardan geçerken öğrencileri ezmemek için bin bir dereden su getirerek geçiyoruz. Bu sorunu çözmeniz için efendim, Çevre yolunda, İdil Betonun bulunduğu yerde bir kavşak açalım, minibüsler garajdan çıkarken direk çevre yolundan yoluna devam ederek giderler, gelirlerken aynı şekilde çevre yolundan garaja giriş yaparlar. Bizde Alanya caddesinde bulunan ofisimizi kapatarak düzene geçeriz. Bu anlattığım sebeplerden dolayı, size ihtiyacımız var, bize bir düzen lazım kaymakam bey. İlçe garajı ilçenin önemli bir kurumudur. Buraya verilebilecek bir düzen ilçede yapılan hizmetti de gösterecektir.  Bu sebeplerden dolayı kaymakam bey size yazmayı düşündüm. Eminim dikkate alacaksınız.

İlçenin önemli sorununa el atığınız için, duyarlığınız için, insanları dinlediğiniz için size ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Düşünün, ilçe garajın bir levhası, çarşı merkezinde garajı gösteren bir işaret bile yok.” Garaja” yaklaşım çok farklı bir şekilde ele alınıyor, atıl olarak düşünülüyor, insanlara hizmet kurumu olarak düşünülmüyor, düşünülmediği için bu şekilde yaklaşılıyor, bu yanlışımızı da siz düzeltirsiniz, size güveniyoruz, tekrar teşekürler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tekoser gerdun
Tekoser gerdun - 5 yıl Önce

Bukadar teşekküre gerek yok yapmak zorundadır sorunlar hakkında haklısın ama babasının hayrına yapmiyor sizin paranızla yapıldı ve şunu unutmayın o garajı sırtınızda kat kat hesapliyorlar bide halka ne vermiş ki. Bukadar içten teşekkür ediyorsunuz yetmediği gibi halk adinada teşekkür ediyorsunuz o bir kayumdur unutmayin halkımızın iradesini gasp eden bir hırsızdır hdp döneminde bu garajın projesi yapıldı ve bu dediklerin hepsi ve senin bilmediğin şehlerin daha fazlasıda vardı namaz için mescid bile vardı ordan uzak mahallelere şehiriçi servisleride var olacaktı..unutmayın bir hırsız size asla bişi vermez .alır.......

Agit botan
Agit botan - 4 yıl Önce

Sen kendi adına teşekkür et yağcılığın önde gidensin ya seve seve yada sike sike yapacak babasının hayrınamı yapmiş oooo. Çocuğü