EVANGELİSTLER VE MİLLİ GÖRÜŞ

     

 EVANGELİSTLER VE MİLLİ GÖRÜŞ

Amerika ve İngiltere’de 19’uncu yüzyılda ortaya çıkan Evangelist hareket, ilk önce Hıristiyan din otoriteleri tarafından dikkate alınmasa da, şu anda Hristiyanlığın en güçlü kolu konumunda. Özellikle 2. Dünya Savaşı sonrası güç kazanmaya başlayan hareket, dünyanın birçok yerine yayıldı.

Evangelistler 1950 yılında sadece 4 milyon kişilerdi. 2004 yılında toplam sayıları 500 milyona ulaştı.

Evangelist düşüncede geniş yere sahip olan Tevrat’taki Babil, günümüzdeki Bağdat şehri ve  Kildanı diyarı da Irak’tır. Evangelistlerin inanışlarına göre dünyanın bir gün tamamen Evangelist olması için Müslüman topraklarına da girilmesi gerekmektedir.

 Bütün Museviler bir gün İsrail’e dönüp Evangelist olacaklar ve dünya üzerinde yeni bir dönemi başlayacaktır.

Evangelistlere göre iyi ile kötü arasında gerçekleşecek olan büyük savaştan (Armageddon) sonra, Mesih gelecek ve sonra da kıyamet kopacaktır. Armageddon savaşını ne kadar çabuk başlatırlarsa Mesih’in gelişi de o kadar çabuk olacağına inanırlar.

Tabi onlara göre iyi olan kendileri(!) ve kötü olan da Evangelistlerin düşman belledikleri bütün bir İslam dünyasıdır.(Büyük Ortadoğu Projesi)

Evangelistler’le, Yahudi’ler arasında bir amaç birliği var. Çünkü Evangelistler’e göre bu kıyamet koşullarından birisi de, Mescit-i Aksan’ın yerine Süleyman Tapınağı’nın inşası ve İsrail’in vaat edilmiş topraklara kavuşması. Bunlara göre, Armageddon Savaşı’ndan önce Yahudi’ler İsrail’de olmalıdır. Dolayısıyla seçilmiş insanlar olduklarına inandıkları Yahudilerin, bir kıyamet koşulu olarak desteklenmesi gerektiğini düşünüyor ve İsrail’in Ortadoğu’da güvende olmasına büyük önem veriyorlar. Bu, İsrail’in ABD tarafından bu kadar desteklenmesinin en önemli nedeni ,

Türkiye’de Evangelist olup kendini belli etmeyen büyük işadamları ve Profesörler vardır .Evangelist konseyinin verdiği görevleri yapar,

1969-2002 yılına kadar Türkiye’de Hedeflerindeki isim Cennet mekan Prof.Dr.Necmettin Erbakan’dır. (10 vakit namaz kılar, Bedevinin çadırına gider. Ha bire boş temel atar, Kadınları çarşafa sokar ,Türkiye’yi Suudi Arabistan in bir eyaleti yapar, 300 kilo altını var…)

 2010 yılından bu yana ise  Cumhurbaşkanımız Recep tayip Erdoğan hedefteki kişidir.(Sultan ,Kral ,Saray, hırsız… )

Türkiye’de Mevcut bazı  Partilerin Bu algı operasyonlarından dolayı göbek attıklarını biliyoruz…

Yeniden Refah Partisi olarak Bunu kınıyoruz ve lanetliyoruz…

 

Bu gibi Eleştirileri yapanlar iyice araştırırsanız Evangelistlere göbekten bağlı olduklarını anlarsınız . Fetto Terör örgütü evengalistlerin taşeron örgütüdür .

Bugün Türkiye’deki sıkıntıların ana sebebi Feto taşeron örgüttür.

Cennet Mekan Prof. Necmeddin Erbakan size defalarca demedi mi : “Feto ya çocuğunu teslim ederseniz Siyonizm’e asker olur”

Ders almadınız ve Ülkeyi uçurumun kenarına getirdiniz…!!!

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan ve Milli Görüş inancı İslam coğrafyasında istedikleri gibi at oynatmak isteyen Evangelistlere karşı top yekun bir mücadele içindedir. Sayın Genel başkanımızın söylem ve konuşmalarını dikkate almasanız başka bir örgüt ülkeyi uçurumun kenarına getirir. Sonra demedi demeyin.

 

Okuyucularım sunu sorabilirler, sizin kuvvetiniz ve kudretiniz nedir ki dünya hegemonyasına oynayan bir Süper güçle mücadele edeceksiniz?

CEVAP: Kur’an-ı Kerim’de Bakara Suresi 246 – 251 ayetlerinde bir kıssa geçmektedir. Talut ile Calut kıssası diye maruf olan bu kıssada Hz. Musa devrinden sonra Beni İsrail’in başından geçen bir olay hikâye şeklinde biz Müslümanlara darbı mesele olarak anlatılmaktadır.18.Temmuz.2019

Selam ve dua ile

Abdulselam Gulec

[email protected]

Twiter  @abdulselam1

 

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
M. Ata akıncı
M. Ata akıncı - 5 yıl Önce

Eline kalemine sağlık. Bu arada günün aydın, zihinleri açık hayırlı işler olsun,diyorum.