Elektrik kesintisi gündemden düşmüyor

İster inanın ister inanmayın DEDAŞ vatandaşın moralini sıfıra indiriyor. Sosyal hayatta insanın hiçbir şey yapası gelmiyor. Seni ne zaman çarpacağı beli olmaz. Bu sebepten dolayı korku dolu bir yaşamla çarpılacağı günü bekleyerek yaşıyoruz. Çarpıldın, ha çarpılacaksın derken seneler geçiyor.Hükümet ne bu korkuyu duyuyor, nede banamısın diyor.

Sosyal medya’da, internet haberlerinde, sosyal yaşamda DEDAŞ  gündemin birinci maddesi. Urfa’da elektriği kesince vatandaşlar protesto için karayolunu kapatıyor, Diyarbakır’da sayaç okumaya giden ekibe  vatandaşlar saldırıyor, yüzleri yara bere mere içinde jandarma son anda kurtarıyor. İdil’de Sulak, Kuyulu köylerin elektriğini kesiyor, vatandaşlar jandarmadan dolayı saldıramıyor. Sosyal medyayı, haber sitelerini aç DEDAŞ ile ilgi mutlaka bir haber geçiyor.  vatandaş isyan’da tarlasını sulayamıyor, hayvanlarına su veremiyor, yeni inşa edilen binalara elektrik verilemiyor. Elekrik faturası yüksek geliyor. AK Parti milletvekililerle yapılan toplantı da DEDAŞ’ın uygulamaları talepler arasında birinci maddede yerini alıyordu. Herkes şikayetçi. Ama kimsenin umurunda değil.

DEDAŞ’ın yeni uygulaması ne biliyor musunuz? Sabah 2 saat, akşam 2 saat elektriği keserek geçiriyor. Haklı bir sebebi de yok. Mutlaka iyi para çarptığı için bu uygulamayı seçmiş. Elektirik kesintisi ile ilgili vatandaşlar tepki verince Bakan bir daha elektrik kesilmeyeceğini sosyal medya hesabından duyurmasına rağmen DEDAŞ elektrik kesintisine devam ediyor. Yani DEDAŞ’ın gücü bakanın üstünde bir güçtür ki bakanın açıklamasını tiye alıyor. Şu anda elektirik keserek büyük paralar kazanıyor. Kimsenin umurunda değil.

DEDAŞ uygulamaları bölgede önemli bir sorun olmuş durumda, ciddiyetle üzerinde durulması gereken bir durum. Uygulamaları toplumda büyük maddi zararlara neden oluyor. Vatandaşın canı çok acıyor dinleyen yok. Onun için tehlikeli bir süreçten geçiyoruz. Elektrik kesintilerini önemseyelim. DEDAŞ ne yaptığına bir bakalım.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İzzeddin al
İzzeddin al - 3 yıl Önce

Bu gucu nerden kimden alıyor

Hırsızlık ülkede meşrulaştı
Hırsızlık ülkede meşrulaştı - 3 yıl Önce

Nokta!!!!

Adnan
Adnan - 3 yıl Önce

Ya hedef 2023 siz hala neyin peşindesiniz milenyum çağındayız.Yakinda yollarda elektrik li arabalar olacak.Karadenizde gaz bulunmuş santral kurulacak.Ülkede Uzay gözlem evi yok yetişen fakat Ay a gidip uzayda astroit madenciliği yapacağız.Ekonomi sahlanmis milli gelir 10 bin 600 dolar olmus Kalkmis biz günde iki saat elektirik kesintisinden dert yaniyoruz vAllahi billahi bu Ulkenin gelişmesini istemeyen suç örgütleri ve dış güçlerin oyunu biz bu oyunu bozacağız.Herseyi devletten beklemek olmaz devletimiz bunca derdinin hedefinin arasında bu milenyum çağında sizin 2 saat kesintinizlemi uğraşacak elhamdülillah kötü günler geride kaldı yakında daha kötü günler belkide bizi bekliyor metanetimizi korumalı hedefimiz olan 2023 ten sasmamaliyiz.Bakanligin bile laf geçirmediği şirketle ugrasmamakiyiz yatıp kalkıp günde sadece 4 saat kesiyorlar diye dua etmeliyiz ya 5 saat kesselerdi ne yapardık diye düşünmeliz

Kinaye mi?
Kinaye mi? @Adnan - 3 yıl Önce

Adnan iti! Yaptığın kinaye değilse sen bir moğoll domuzusun!!!