Adak Basın mensupları ile kahvaltıda biraraya geldi

Adak Basın mensupları ile kahvaltıda biraraya geldi

Mardin Ak Parti Milletvekili Dr. Muhammed Adak ulusal ve yerel basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Adak kahvaltıda Mardin İl ve İlçe'lerinde devam eden projeleri basın mensupları ile paylaşarak amacı Mardin'e hizmet etmek olduğunu söyledi. 

Adak Kahvaltıdan sonra, Artuklu, Kızıltepe, Nusaybin, Ömerli, Midyat, Kabala, Yeşilli, Dargeçit İlçelerini program kapsamında ziyaret ederek, Ak Parti ilçe başkanları ile bir araya geldi. İlçelerde devam projeler hakkında bilgi aldı. Yeşilli ilçesinde yapımına devam 200 TOKİ konutlarını gezdi, yetkililerden bilgi aldı. 

Ak Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ile Birlikte Savur’da Tesktil Alanında Faaliyet Gösteren Ev-kom Tekstil San. ve Tic. Aş. Sahibi Hayrettin Akar'ı ziyaret eden Adak Fabrikada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Programlar kapsamında Nusaybin Ak Parti ilçe Başkanı Latif Özel ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Adak ve Alma Yerel seçimlere hazırlık çalışmaları ve ilçede devam eden projeler hakkında partililerle görüştü. Daha sonra Ömerli ilçesine geçen Adak ve Alma Ak Parti Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'ı ziyaret ederek,burada bulunan spor kompleksinde aktivitelere katılan sporcularla bir araya geldi. Ardından Dargeçit Belediye Başkanı Cüneyt Aksoy, Midyat belediye başkanı Veysi Sahin'i ziyaret eden Adak ve burada yapılan hizmetler hakkında belediye başkanlarından bilgi aldılar.

İlçe ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Mardin Milletvekili Dr.Muhammed Adak, Şehirlerimizin ve ilçelerimizin kalkınmasında milletimize hizmet yolunda gece gündüz demeden daha çok çalışarak yola devam ettiklerini söyledi.

Gittiğimiz her ilçede müthiş bir hizmet atağı olduğuna şahit olduklarını ifade eden Adak,"Nusaybin,Ömerli,Midyat Dargecit ilçelerimizde yapılan yollardan hizmet binalarına, spor komplekslerine kadar her alanda yapılan çalışmalar takdire şayandır. Halkımızı mutlu etmek için gece gündüz çalışmalar devam ediyor. Ömerli de spor kompleksi ve yapılan duble yollar halkımızın hizmetine açılmış durumdadır. Dargeçit ilçemizde ise dünyanın en uzun barajı unvanına sahip olan Ilısu barajı bugün dünyanın ilgisini çekmeye başladı. Dargeçit artık su sporları ve tekne turizmi ile de anılmaya başlandı.Bir taraftan da ilçemizde başkanımızın yaptığı güzel hizmetlerle Dargeçit ilçemiz farklı bir vizyona bürünmeye başladı"dedi.

Midyat ilçemizde yeraltı mağaraları dünya gundeminde
Midyat ilçelerimizi ziyaret ederken çok güzel hizmetlere şahit olduklarını belirten Adak",Sayın başkanımızın vizyonu ve değişimi sayesinde Midyat bugün Mardin'den sonra en çok turist çeken ilçe haline geldi. Farklı kültürleri dinleri ve dilleri ile ön plana çıkıyor. Yapılan hizmetler halkımız görüyor ve takdir ediyoruz. " Şeklinde konuştu.


Ayrım yapmadan hizmet ediyoruz
Ak Parti İl Başkanı Vahap Alma ise, Sayın vekilimizle birlikte ilçelerimizi ziyaret ettiklerini belirterek,burada yapılan hizmetleri yerinde inceledikleri söyledi. Alma", bir taraftanda il teşkilatlarımız la birlikte belediye başkanlarimizin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyoruz. ilçelerimizde büyük hizmetlere ve projelere imza attığımız sahada ne bir şekilde görüyoruz. İnşaallah 2024 yerel seçimlerde vizyon sahibi ufku geniş belediye başkanlarımızla daha da güçlenerek,bütün belediyeleri kazanmak istiyoruz. Önümüzde ki süreç boyunca da Mardin ve ilçelerimiz için yapılması gereken her konuda elimiz taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğiz.”diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2023, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER