Başka bir amacım yok

İnsanoğlu bazen gördüklerini yazmak istemiyor. Nasılsa işi yapan insanlar bilinçlidir, bu eksiği görürler, en kısa sürede hal ederler diye bekliyorsunuz. Üç gün geçti, bir hafta geçti, on gün geçti, sorun vatandaşı rahatsız edince , hele bir yazalım, belki sorumluları uyandırırız hasebiyle yazıyorum. Başka bir amacım yok...

İşin bu aşamasından dolayı, bende yazmak istedim. Şoför adamım, hayatım yollarda geçiyor. Bu sebepten dolayı yoların durumu dikkatimi çekiyor.İlçe merkezin yollarında 4-5 yer var ,inanın insanı çileden çıkarıyor. Bazen kendi kendime acaba ben tek başıma mı bu yollarda geçiyorum diye söyleniyorum. Bazende afalıyorum. Hamaloğlunun tam karşısında caddede doğal gaz için açılan kısma doğru bir şekilde asfalt yapılmadığı için araçlar çukura düşerek ilerliyor, üç yola varıyorsun mazgal kapağı sen karşılıyor, basmadan ilerliyorsun. Bu aşamayı düşünürken, Belediyeyi geçiyorsun, köprünün üstünde bir çizgi çukur seni karşılıyor arabayı sarsıyor. devam ediyorsun.Öğretmen evini geçiyorsun, İstiklal caddesi ile hükümet caddesinin birleştiği yerde yine doğalgazın binaya taşındığı kısımda,cadde kazılmış asfalt dökülmeden,mıcır dökmüşler öylesine bırakmışlar, araçlar çukura vura vura çukuru doldurmaya çalışıyor.Araç sürerken psikolojin bozuluyor. Şimdi sormak istiyorum. Hiçmi kimse bu çukurları, bozuk yolları görmüyor mu ? Görüyorlar.Baştan savmayla yapılan işlerin ömürü bu kadar olur. İnan üzülüyorum. Sizi de üzmek istemedim.İyi niyetli olduğunuzu biliyorum. İşler yoğun olduğundan unutmuş olabilirsiniz. Hatırlatmak istedim. İşler yapılırken başlarında işi bilenler olursa, yapılan iş heba olmaz, yapılan iş yerini bulmuş olur. Bizde rahatlarız. Yapana da dua ederiz.

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yanlış adama cevap...
Yanlış adama cevap... - 3 yıl Önce

İki yıl öncesine kadar, İlçe yönetimine yakın birisi olarak ne yaptığınızı ne iş çevirdiğinizi gayet iyi biliyoruz.
İlçe yönetiminin (Ak parti ilçe yönetimi) değişimiyle, yeni yönetime dolaylı olarak kendince eliştiride bulunmanızı hayretler içerisindeyim.