Kategoriler

En lezzetli Balık ve sabah kahvaltısı faceefooda yenir

İdilin Mutfak  kültürünün yılarca birikimi facefooda lezzete geldi. İdile özgü bir yemek lezzeti ve damak tadı Faceefooda bulmak mümkün. Pişirilen yemekler, mutfaktan hazırlanırken, servise gelinceye kadar geçen sürenin etkisiyle, yemekleri ne kadar lezzetli hale getirdiğine şahit oluyorsunuz

İdilin Mutfak  kültürünün yılarca birikimi facefooda lezzete geldi. İdile özgü bir yemek lezzeti ve damak tadı Faceefooda bulmak mümkün. Pişirilen yemekler, mutfaktan hazırlanırken, servise gelinceye kadar geçen sürenin etkisiyle, yemekleri ne kadar lezzetli hale getirdiğine şahit oluyorsunuz. Buharda pişirilen balıklar, bambu tabaklarda servis yapılırken lezzeti doyumsuz oluyor, saç tava, İskender, sabah kahvaltısı, birbirinde lezzetli yemekleri, idilin sosyal hayatında yaşadığın bir anı düşünerek, otantik bir ortamda yemekleri yemek mümkün. İdillilere, komşu ilçelerden gelen müşterilerine lezzetli yemekleri sunan faceefood hizmet sektöründe önemli bir yere geleceğine şimdiden işaret veriyor.

Sabah kahvaltısı

İyi bir servisle nefis bir serpme kahvaltı. Malzemeler genelde güneydoğu yöresinden geliyor. Pide, yumurta, sucuk, peynir,bal, sirik,menemen, kavurma çeşitlerinden tutun da ev yapımı reçellere kadar dolu dolu kahvaltı. Detaylara da özen gösterilerek servis yapıllıyor. Ekmek sepeti siz bitirmeden tazeleniyor. Kahvaltınız, bakır kaplarda sahanda yumurta, menemen servis ediliyor, bambu tabaklarda tüm kahvaltı servis ediliyor. Tereyağıyla yapılan mercimek çorbası ve saç tavaya ise doymak mümkün değil.

Yorumlar

M Ali 7 Yıl Önce

Hey maşAllah Ömerin on parmağında on marifet var

Adil Elçi 7 Yıl Önce

En kısa zamanda ziyaret edeceğim.

Ebenin am.ı 7 Yıl Önce

Sahibi ipnenin teki

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
105 Kez Görüntülendi.
50 yıl sonra tesadüfen karşılaştılar
ŞIRNAK
50 Kez Görüntülendi.
DEDAŞ Elektrik panoların haline bakınız
ŞIRNAK
33 Kez Görüntülendi.
Geleneksel oyun TIR’ına yoğun ilgi
ŞIRNAK
50 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta Adli açılış töreni düzenlendi
ŞIRNAK
294 Kez Görüntülendi.
Aileden günlerdir haber alınamıyor
EĞİTİM
229 Kez Görüntülendi.
Mahalle Büyüdü okul acil ihtiyaç haline geldi
ŞIRNAK
84 Kez Görüntülendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması
ŞIRNAK
88 Kez Görüntülendi.
Hüdapar’dan Çöp sorununa ilişkin açıklama
ŞIRNAK
107 Kez Görüntülendi.
İdil’de sahipsiz köpekler iki koyunu telef etti
ŞIRNAK
159 Kez Görüntülendi.
Başarılı Tümör ameliyatı gerçekleşti