Kategoriler

En lezzetli Balık ve sabah kahvaltısı faceefooda yenir

İdilin Mutfak  kültürünün yılarca birikimi facefooda lezzete geldi. İdile özgü bir yemek lezzeti ve damak tadı Faceefooda bulmak mümkün. Pişirilen yemekler, mutfaktan hazırlanırken, servise gelinceye kadar geçen sürenin etkisiyle, yemekleri ne kadar lezzetli hale getirdiğine şahit oluyorsunuz

İdilin Mutfak  kültürünün yılarca birikimi facefooda lezzete geldi. İdile özgü bir yemek lezzeti ve damak tadı Faceefooda bulmak mümkün. Pişirilen yemekler, mutfaktan hazırlanırken, servise gelinceye kadar geçen sürenin etkisiyle, yemekleri ne kadar lezzetli hale getirdiğine şahit oluyorsunuz. Buharda pişirilen balıklar, bambu tabaklarda servis yapılırken lezzeti doyumsuz oluyor, saç tava, İskender, sabah kahvaltısı, birbirinde lezzetli yemekleri, idilin sosyal hayatında yaşadığın bir anı düşünerek, otantik bir ortamda yemekleri yemek mümkün. İdillilere, komşu ilçelerden gelen müşterilerine lezzetli yemekleri sunan faceefood hizmet sektöründe önemli bir yere geleceğine şimdiden işaret veriyor.

Sabah kahvaltısı

İyi bir servisle nefis bir serpme kahvaltı. Malzemeler genelde güneydoğu yöresinden geliyor. Pide, yumurta, sucuk, peynir,bal, sirik,menemen, kavurma çeşitlerinden tutun da ev yapımı reçellere kadar dolu dolu kahvaltı. Detaylara da özen gösterilerek servis yapıllıyor. Ekmek sepeti siz bitirmeden tazeleniyor. Kahvaltınız, bakır kaplarda sahanda yumurta, menemen servis ediliyor, bambu tabaklarda tüm kahvaltı servis ediliyor. Tereyağıyla yapılan mercimek çorbası ve saç tavaya ise doymak mümkün değil.

Yorumlar

M Ali 7 Yıl Önce

Hey maşAllah Ömerin on parmağında on marifet var

Adil Elçi 7 Yıl Önce

En kısa zamanda ziyaret edeceğim.

Ebenin am.ı 7 Yıl Önce

Sahibi ipnenin teki

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
46 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Adıgüzel’den taziye ziyareti
ŞIRNAK
77 Kez Görüntülendi.
Babalar gününde mezarlığa anlamlı ziyaret
DÜNYA
24 Kez Görüntülendi.
İran, İstihbarat başkanını öldüğünü doğruladı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
132 Kez Görüntülendi.
Yakışır ailesinin acı günü
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
71 Kez Görüntülendi.
İdil Tiyatro topluluğu seyircinin huzuruna çıkıyor
ŞIRNAK
124 Kez Görüntülendi.
Leyla Dicle vefat etti
EĞİTİM
170 Kez Görüntülendi.
Üniversite taşınıyor İlçe halkından tepki
EĞİTİM
166 Kez Görüntülendi.
İdil’de LGS heyecanı başladı
ŞIRNAK
332 Kez Görüntülendi.
Dirsekli Köyünde trafik kazası
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
287 Kez Görüntülendi.
Dr. Garip ile Sevda Dünya evine girdi