Kategoriler

Şırnak UYAFA takımı Barselona'da 4'te 4 yaptı

Şırnak UYAFA futbol takımı, oynadığı 4 karşılaşmada gol yemeden galip geldi. Geçen yılın şampiyonu olan Şırnak UYAFA futbol takımı, bu yılki turnuvada şu ana kadar Polonya takımını 3-0, Fransa takımını 2-0, Danimarka'nın 2 takımından birini 3-0 diğerini de 1-0'lık skorla yenmeyi başardı.

İSPANYA'nın Barselona kentinde düzenlenen Costa Brava Futbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden Şırnak UYAFA futbol takımı, oynadığı 4 karşılaşmada gol yemeden galip geldi. Her galibiyet sonrası Türk bayrağı açan sporcular, asker selamı vererek 'Barış Pınarı Harekatı'na desteklerini iletti.

İspanya'nın Barselona kentinde 13-19 Ekim tarihlerinde düzenlenen ve yüzlerce futbol takımının katıldığı uluslararası Costa Brava Futbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden Şırnak UYAFA futbol takımı, oynadığı 4 karşılaşmada gol yemeden galip geldi. Geçen yılın şampiyonu olan Şırnak UYAFA futbol takımı, bu yılki turnuvada şu ana kadar Polonya takımını 3-0, Fransa takımını 2-0, Danimarka'nın 2 takımından birini 3-0 diğerini de 1-0'lık skorla yenmeyi başardı. Şırnaklı minik sporcular, aldıkları her galibiyet sonrası Türk bayrağını açarak, verdikleri asker selamıyla 'Barış Pınarı Harekatı'na desteklerini iletti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BÖLGESEL
93 Kez Görüntülendi.
Uygunsuz videolara operasyon
SİYASET
43 Kez Görüntülendi.
DEM Partiden basın açıklaması
SPOR
123 Kez Görüntülendi.
Cudi 3.Uluslararası tenis turnuvası başlıyor
ŞIRNAK
241 Kez Görüntülendi.
Cizre mahallesinde korkunç cinayet
BÖLGESEL
135 Kez Görüntülendi.
Eşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü
SPOR
88 Kez Görüntülendi.
İdil Spor BAL Ligine veda etti
SPOR
233 Kez Görüntülendi.
Belediye Eş Başkanı Kayır'dan Öz İdil Spora Destek
ŞIRNAK
119 Kez Görüntülendi.
Alakamışta 60 dönüm arazi yandı
SPOR
262 Kez Görüntülendi.
Öz İdil Şırnak Şampiyonu oldu
ŞIRNAK
213 Kez Görüntülendi.
Sulak yoluna asfalt çalışması başladı