Kategoriler

Şırnak Spor 18-0 maçı kaybetti

TFF Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Şırnak Kadın Spor Kulübü Futbol Takımı Giresun Sanayispor’a kendi sahasında 18-0 gibi tarihi bir skorla mağlup oldu.

Şırnak Şehir stadında saat:12:00’da Şırnak Kadın Spor Kulübü ile Giresun Sanayispor arasında oynanan maçta Şırnak ekibi tarihi farkla yenildi. 9 puan ile 6’ıncı sırada yer alan Şırnak Kadın Spor Kulübü, 21 puan ile 4’üncü sırada yer alan Giresun Sanayispor’u konuk etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Giresun Sanayispor, ilk yarıda İrem, Remziye ve Batu Aren’in golleriyle 6-0’lık net bir üstünlük sağladı. Maçın ikinci yarısında ise Sanayispor’un gol makinesi adeta durmadı. Meriç (2), Zehra (2), Yağmur, Batu Aren, Ayşe (2), İrem (2) ve Remziye (2) gibi isimlerin attığı gollerle farkı artıran Giresun Sanayispor, sahadan 18-0 galip ayrıldı.

Giresun Sanayi Spor bu galibiyetle birlikte puanını 24’e çıkarırken, Şırnak Petrolspor 9’puandakaldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
20 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ta operasyon 30 gözaltı
ŞIRNAK
20 Kez Görüntülendi.
Çopan ölü bulundu
ŞIRNAK
12 Kez Görüntülendi.
Tanker devrildi 1 ölü 1 yaralı
ŞIRNAK
15 Kez Görüntülendi.
Sırtköy Belediyesi kardeş belediye oldu
ŞIRNAK
6 Kez Görüntülendi.
Şırnak Amatör liginde şampiyonluk maçı
ŞIRNAK
16 Kez Görüntülendi.
Kuraklık İdil’de Ziraatı vurdu
EKONOMİ
273 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır’da üretiyor 10 ülkeye ihracat yapıyor
ŞIRNAK
286 Kez Görüntülendi.
Süryani işadamı pizza salonu açtı
ŞIRNAK
14 Kez Görüntülendi.
Ziraat Fakültesi Güçlü Konak’ta çiftçilere seminer verdi
ŞIRNAK
91 Kez Görüntülendi.
Bursluluk sınavı 2090 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti